Yolanthe Cabau van Kasbergen zit niet stil

Ondanks dat je vast al bekend bent met Yolanthe, willen we je toch eventjes aan wat dingen herinneren. Yolanthe Cabau is een van de mooiste Nederlandse actrice’s. De brunette werd geboren op 19 maart 1985 in Ibiza, Spanje. Yolanthe begon haar carrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkende reeks prestaties neergezet. Ze maakte haar acteerdebuut in Nederlandse televisieseries en films en verwierf snel erkenning voor haar acteertalent. Maar naast het acteren heeft ze ook als presentatrice gewerkt en deelgenomen aan diverse televisieprogramma’s.

Naast haar succesvolle carrière in de entertainmentwereld staat Yolanthe ook bekend om haar betrokkenheid bij liefdadigheidswerk. Zo is ze nauw betrokken bij onder anderen Free A Girl, een non-profitorganisatie die vecht tegen seksuele uitbuiting van minderjarige meisjes. Maar gelukkig plaatst ze ook nog vrolijke kiekjes op haar sociale media: zo trok Yolanthe Cabau laatst nog de aandacht in een glimmende outfit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Free a Girl 🇺🇸 (@freeagirlusa)

Yolanthe Cabau is op dit moment woonachtig in het prachtige Los Angeles maar gelukkig voor ons, trouwe Nederlandse fans, is ze ontzettend actief op Instagram. Op die manier kunnen we natuurlijk hartstikke goed meekrijgen wat er allemaal in haar leven gebeurt. Op dit moment heeft Yolanthe een indrukwekkend volgersaantal van maar liefst 1,3 miljoen volgers (!). Ze plaatst vooral foto’s van evenementen, dagelijkse leven kiekjes en projecten waar ze nauw bij betrokken is. Onlangs plaatste ze deze prachtige foto op haar Instagram, waarop Yolanthe Cabau schittert in een prachtig glimmende outfit. Check de foto hieronder maar eens:

Lees ook: De pikante Instagram-foto’s van Imke van den Akker verdienen de aandacht