1. Workout voor beginners

Het is nooit te laat om te beginnen met trainen. Wanneer je ervoor kiest om dit jaar alles uit te kast te trekken om je sportdoelstellingen te behalen dan zet je al een enorme stap in de goede richting. Echter is het wellicht verstandig om stap voor stap te beginnen en rustig op te bouwen. Voordat je een duur abonnement afsluit bij die mooie sportschool bij jou in de buurt, waar je hooguit drie keer naar toe zal gaan, begin je gewoon thuis.

Men Fitness secrets – How to stay healthy in Summer season

2. V-shape body workout

Vrouwen vinden het sexy als een man een V-shape body heeft. Wanneer jij in de sportschool staat zie je dat sterke mannen met een laag vetpercentage over een V-shape beschikken. De man die ietwat minder in vorm is heeft een A-shape body: een brede taille en smalle schouders. Echter, veranderen de verhoudingen van je lichaam naar mate je meer traint. Het resultaat? De “A” gaat op z’n kop staan en een V-shape is het gevolg. Meer willen weten? Check dan deze workouts waarmee je een V-shape body traint.

3. 7-minuten workout

Tegenwoordig leven we in een hectische samenleving, waarin tijd geld kost en andersom. En veelal heb je geen tijd om drie keer per week naar de sportschool te gaan. Maak je geen zorgen, want de oplossing is hier: de 7-minuten workout. Met deze workout train je je gehele lichaam. Wanneer je deze workout blijft herhalen, zul je spoedig resultaat zien.

Foto via

4. HIIT

Kijk je keer op keer tegen het hardlopen op? Dan is High Instensity Interval Training (HIIT) misschien meer jouw ding. Wanneer je aan HIIT doet, brengt dat bepaalde voordelen met zich mee. Je bespaart veel tijd, bouwt in rap tempo spiermassa op en je verbrandt vet op zeer effectieve wijze. Klinkt zeker niet verkeerd, toch? Dus waarom uren joggen? Dit is wat jij moet doen snel af te vallen. 

In 2017 kun jij met deze workouts snel fit worden.