Welmoed Sijtsma koopt appartement in Amsterdam

Het appartement van Welmoed Sijtsma in Amsterdam is een knusse, moderne ruimte van 70 vierkante meter. Je vindt er drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een stijlvolle badkamer. Genoeg ruimte voor een eventuele gezinsuitbreiding.

De woning ziet er eenvoudig, maar toch knus en gezellig uit. Het is modern, maar heeft niet te veel extra’s aan de muren of accessoires door de kamers heen. Het is dus duidelijk dat ze heeft gekozen voor een inrichting die zeer praktisch en rustig is.

Woonkamer van Welmoed Sijtsma

Wat maakt de woning zo bijzonder?

Een van de opvallende dingen van dit appartement is de locatie: het ligt direct aan het water. Bovendien heeft het appartement een tuin, wat ideaal is voor de heerlijke zomer dagen en in Amsterdam is dat toch wel bijzonder. Het centrum van Amsterdam is makkelijk met de fiets te bereiken, en de supermarkt ligt op loopafstand van het appartement. Een perfecte locatie dus!

Met een energielabel C is het appartement redelijk energiezuinig. Er is ruimte om het energielabel te verbeteren, maar het is prima om voor nu zo te leven. Welmoed Sijtsma heeft € 575.000 betaald voor deze woning, wat voor Amsterdamse begrippen normaal is voor een huisje van dit kaliber. Bekijk hieronder een aantal foto’s of bekijk de website van Bekendeburen voor meer.

Keuken appartement Amsterdam Badkamer appartement