Keuken

Ben je niet tevreden met de achterwand van je keuken? Sloop deze er dan niet uit, maar kies voor een doe het zelf-klusje. De goedkoopste, en wellicht beste oplossing, is een nieuwe verflaag. Als je in een Picasso-mood bent, voeg er een patroon aan toe. Ook kan je voor een brute maar toch stijlvolle look kiezen door houten planken over je huidige achterwand te zetten!

 

Woonkamer

Nadat je hebt geïnvesteerd in tijdloze meubelen, kan je je woonkamer heel simpel een upgrade geven. Alleen al met het aanschaffen van kleine producten kan je je woonkamer een totaal andere look geven. Nieuwe kussens en dekens kunnen je bank een gehele transformatie geven! Ook gordijnen kunnen een game changer zijn. Zorg er echter wel voor dat het geen rommelig geheel wordt en make sure dat de kleuren op elkaar zijn afgestemd.

Eetkamer

Een stijlvolle eethoek mag niet ontbreken in je man cave. Hier zal je namelijk vaak zitten met je vrienden, je familie of je meisje. Eén van de makkelijkste manieren om deze kamer up te graden, is met de aankoop van de juiste verlichting. Hangende lampen zorgen voor een stijlvolle en mannelijke uitstraling. Pas de stemming in de ruimte aan met een dimmer. Dit kan heel handig zijn als je vriendin blijft eten ;)

Slaapkamer

Voor deze ruimte kan je de woonkamer-strategie heel goed gebruiken. Het gebruik van nieuwe gordijnen, kussens en beddengoed is bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Op deze manier kan je je nacht doorbrengen in een geheel nieuwe setting, zonder zwaar werk te leveren. Mocht je toch net wat extra’s willen toevoegen aan je slaapkamer, dan kan je altijd een hoofdbord aanschaffen. Ook kan je er zelf eenvoudig eentje maken van vrijwel hout, stof of metaal. Stijlvol en goedkoop! Tevens geeft een houten muur achter je bed je slaapkamer een chique upgrade.

Badkamer

Badkamermeubels komen in ontelbare stijlen, vormen, kleuren en (misschien wel het belangrijkste…) prijzen! Toch hoef je niet je hele badkamer opnieuw in te richten voor een opwaardering. Alleen al minimalistische wijzigingen kunnen het verschil maken. Zo kan je zelf de kraan vervangen of nieuw leven inblazen met een laagje verf!

Gehele woning

Verlang je naar een nieuwe sfeer in meerdere kamers? Daar hoef je geen sloopkogel voor te gebruiken! Dit kan namelijk heel simpel en voordelig door een nieuwe verflaag aan te brengen op meerdere meuren. Ook kan het gebruik van planten je huisje weer doen opleven, een goedkoop alternatief.