Wie zijn Kelvin Boerma en Nina Warink?

Kelvin Boerma en Nina Warink vormen sinds de middelbare school al een koppel en sindsdien is er veel gebeurd. Kelvin is in 2010 begonnen met het maken van YouTube-video’s en behoort inmiddels tot de grootste YouTubers van Nederland. Ook Nina timmert lekker aan de weg. Zo heeft zij haar eigen kookboeken uitgebracht en gaat zij als een speer op sociale media. Vooral op Instagram doet Nina het goed. Ze heeft inmiddels 579.000 volgers verzameld en dat begrijpen wij helemaal met haar fantastische looks en spontane lach.

 

De geruchtenmolen over vreemdgaan draait op volle toeren

Ondanks dat de twee afgelopen zomer zijn verloofd, draait de geruchtenmolen rondom het stel momenteel op volle toeren. Zo laat roddelqueen Yvonne Coldewijer op haar Instagram-account LifeofYvonne zien dat zij een berichtje heeft gekregen van een man die zegt dat Nina Warink meermaals is vreemdgegaan in Aruba toen zij daar voor een stage in 2016 heeft gewoond. Daarnaast gaan de geruchten ook dat Kelvin is vreemdgegaan en dat dit een mede-YouTuber zou zijn geweest. Kelvin Boerma en Nina Warink hebben nog niet gereageerd op de geruchten. Laten we hopen dat het slechts geruchten zijn en dat ze gelukkig bij elkaar blijven in hun leuke woning in Groningen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)

De woning van het koppel

De woning van Nina Warink en Kelvin Boerma is te vinden in hartje Groningen en is gekocht voor een bedrag van 291.600 euro, wat 40.000 euro boven de originele vraagprijs was. Aan het appartement zelf hoeft niet zoveel meer te gebeuren. Zo heeft het een woonoppervlakte van 67 vierkante meter en beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Daarnaast is de keuken recent nog gerenoveerd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tot slot beschikt dit stulpje ook nog over een prachtig balkon en heeft het appartement uitzicht over het centrum van Groningen. Zier hieronder een paar foto’s of kijk op de website van BekendeBuren:

Woning-kelvin-boerma-nina-warink

Woning-kelvin-boerma-nina-warink