Een kerkje in Terwolde, Gelderland

Wanneer je deze woning van Ellie Lust wilt overnemen, dan moet je in Terwolde wezen. Dit Gelderse dorpje met een geruime 2.000 inwoners ligt tussen Apeldoorn en Deventer in, en bevat alle rust die een mens nodig heeft. Bij aanschaf van de woning krijg je een perceel van 355 vierkante meter, en een woonoppervlakte van 112 vierkante meter. Voor het luttele bedrag van 569.500 euro kan deze woning al van jou zijn. En eerlijk, voor dat geld heb je dan wel een ontzettend unieke woning. Een lust voor het oog vanbuiten!

funda woning ellie lust terwolde te koop

Karakteristieke uitstraling van de woning

Deze woning was namelijk eerst een kerk, en dat is vanbuiten dan ook zeker te zien. De karakteristieke glas-in-loodramen in combinatie met de klassieke kerkvorm maken duidelijk dat dit pand een religieuze geschiedenis heeft. Wanneer je de woning betreedt, dan kom je direct in de huiskamer terecht. Deze zitruimte geeft door het hoge plafond en de grote ramen een heerlijk ruimtelijk gevoel.

Een absolute eyecatcher is natuurlijk het orgel. Of Ellie er zelf wel eens op speelt weten wij niet, maar het oogt in ieder geval fraai.

Kerkwoning Ellie Lust

Op de benedenverdieping bevinden zich ook de wasruimte en een plee. Ook bevinden zich achterin de badkamer en de slaapkamer. Momenteel zijn deze niet zo spannend ingericht, maar je kan, wanneer je er van houdt, de boel zeker nog opfleuren.

huis ellie lust

Daarnaast kan je met de trap omhoog naar de vide. Hier kan je eventueel een slaapkamer van maken, maar deze kan ook prima als werkplek functioneren.

In de achterwoning bevinden zich een eetgedeelte en een keuken. De keuken oogt wat ons betreft echter ook wat sfeerloos, en zou een eventuele make-over goed kunnen gebruiken. Achter de woning bevindt zich nog een tuin. Deze functioneert prima om in de zomer lekker te loungen met een wijntje in de hand. Omdat hij rondom het huis loopt, oogt hij echter wel iets minder ruim.

Warm geworden van deze kerkwoning in Terwolde? De woning van Ellie Lust staat nu te koop voor 569.500 euro. Meer foto’s zien van dit huis? Bekijk ze hieronder (bron: Funda):

Keuken Ellie Lust

Woonkamer Lust

Huis van Ellie Lust