Miljoenenpand gekocht voor een ‘prikkie’

Het venijn van dit verhaal zit ‘m deze keer niet in de staart. Nee, juist het begin ervan is wat onze mond open doet vallen. Deze woning werd namelijk gekocht in 2001 – voor een schamele €180.000. Een bedrag dat verre van een miljoen is, laat staan maar liefst zeven(!) miljoen. Uiteraard, het is een prachtig huis en de omgeving – het welgestelde Amsterdam-Zuid – maakt niet dat het prijskaartje omlaag gaat.

Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN

 

Echter, de stijging in prijs van deze woning is exact hoe de Amsterdamse woningmarkt heden ten dagen in elkaar zit. Het zijn niet alleen de onbekende vierkante meters die de prijs opschroeven, maar dus ook de stijging van de algehele markt en de oneindige vraag. Hoe dan ook, we zijn benieuwd of dit optrekje verkocht zal worden voor deze aardige vraagprijs. Feit is wel dat de foto’s van het interieur er niet om liegen. We hebben het over een huis van ongekende luxe.

Wat koopt men voor 6.9 miljoen?

Een huis dat in 2011 voor €1.000.000 volledig werd opgeknapt, liggend aan het Valeriusplein in Zuid. De woning telt vijf slaapkamers en drie badkamers, allen met vloerverwarming en – voor de kenners – details van Philippe Starck. Daarnaast is het gehele huis voorzien van een hypermodern camera-systeem en zitten overal in het huis speakers in het plafond – aangesloten op een centraal audiosysteem.

Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN

Tevens vinden we er een fitnessruimte, een Finse sauna én een jacuzzi. Mocht je intrekken met een au pair, dan is er ook nog een afgezonderde ruimte aan de voorzijde van het huis speciaal voor haar. Indien je partner een eindeloze collectie kleding bezit, wees gerust, het huis is ook voorzien van een heuse walk-in-closet. 

Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 6 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 5 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 4 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 3 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 9 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 8 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 11 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 14 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 20 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 15 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 31 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 32 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 18 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 33 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 37 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 28 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 30 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 29 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 40 Deze woning is hét boegbeeld van de Amsterdamse huizenmarkt MAN-MAN 39