Winter parfums heren

Het juiste geurtje kan een wereld van verschil maken en dus is het belangrijk om te kijken wat jou past. Hoe de zomer  enerzijds vraagt om een frisse geur, vraagt de winter anderzijds wat meer om een zwaardere geur. Met deze 5 winter parfums zit je in elk geval goed. Check ze hier.

Dior Sauvage

Een bekend luchtje met een verfrissende en pakkende compositie. De parfum bestaat uit natuurlijke ingrediënten die met uiterste zorg zijn geselecteerd en komen zo perfect zo tot zijn recht. De geur is ruig en tegelijkertijd fris en dus perfect voor de winter. Er zitten houtige invloeden in de parfum en verder komen tinten van peper, lavendel en nog vele andere terug. Een heerlijk luchtje waarmee je zeker weet dat je goed ruikt.

winter parfums heren MAN MAN

Sauvage

Dior €82,5 Shop nu

Cartier Déclaration parfum

Een lekkere en bijzondere geur voor de verfijnde man. Het is een klassieke parfum die al sinds 1998 wordt uitgebracht. Het staat bekend als een oosterse, scherpe en houtachtige geur. Het bevat verder een mix van diverse extracten waaronder ceder, hout, mos en sinaasappel. Dit maakt het de perfecte geur die elke winterse look af zal maken.

winter parfums heren MAN MAN

Déclaration Parfum

Cartier €81 Shop nu

Hugo Boss The Scent

Dit geurtje is al sinds 2015 op de markt en is sindsdien een zeer bekend geurtje. Dit is een geur gericht op de zelfverzekerde man, waarmee je de verleider in je naar boven haalt. The Scent balanceert tussen vertrouwen en nonchalance. In de geur komen tinten terug van gember, maninka fruit en lavendel. De krachtige en robuuste geur is perfect voor de stilistische man die weet wat hij wil.

winter parfums heren MAN MAN

The scent for him

Hugo Boss €75 Shop nu

Roja Dove Amber Aoud parfum

Een parfum uit het Midden-Oosten met meerdere hinten naar zijn oorsprong, die al decennialang wordt gebruikt. Dit is gemengd met de exotische geuren van Aoud, wat een zachte en sensuele geur oplevert. De geur hint naar limoen, citroen en citrusvrucht. Daarnaast zijn er houtige tinten te ontdekken waardoor deze parfum uitstekend bij de winter past. De geur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en past dan ook goed bij de modebewuste man. De kans dat vrouwen de geur lekker vinden is daardoor ook groot, wat natuurlijk mooi meegenomen is.

winter parfums heren MAN MAN

Amber Aoud Parfum

Roja Dove €450 Shop nu

Blue de Chanel

Deze parfum komt velen bekend voor, op zijn minst heb je er ooit van gehoord. Het is tijdloos, non-conformistisch en bedoeld als eerbetoon aan vrijheid. Er zijn tinten van amber en muskuachtige noten te ontdekken die samenkomen met het houtachtige aroma. Dit samen levert een elegante geur op die veel diepgang heeft. Mannelijk en tegelijkertijd sensueel, een uitstekende geur voor zelfverzekerde mannen met gevoel voor stijl.

winter parfums heren MAN MAN

BLEU DE CHANEL

Chanel €85 Shop nu

De winter vraagt natuurlijk om stijlvolle en warme kleding, zoals een mooie trui.