Een ouderwetste avond met je vrienden

Er moet bijgepraat worden. Door de goede gesprekken en sterke verhalen vergeten jullie bijna te bestellen. Maar dat maakt niet uit. Vandaag is er geen tijdslimiet. Het heerlijke eten wordt geserveerd en de glazen klinken tegen elkaar aan. De mannenavond is begonnen.

MAN MAN ING

De rekening

Met een voldaan gevoel wordt na het toetje de espresso gedronken. De after-dinner-dip treedt op, maar dat mag de pret niet drukken. Plannen worden gesmeed want de avond is nog jong. Het is tijd om te gaan en je vraagt om de rekening. Eten met een grote groep is leuk. Echter, is de rekening altijd een dilemma. Er wordt logischerwijs gesplit, maar om nou allemaal een tiende van de prijs te pinnen is ook zo onhandig. En dit is het punt dat de gentleman op staat om de rekening te betalen. Maar we weten allemaal dat de gentleman die betaald een onhandige, tijdrovende last op zich heeft gekregen. Hij mag namelijk tien keer zijn IBAN nummer door-appen en reminders sturen. Dit moet efficiënter kunnen.

ING ING

QR Code of Ideal-link

In het huidige mobiele tijdperk, waar men praktisch alles met hun smartphone doet, moet de rekening toch makkelijk gedeeld kunnen worden? En dat kan nu. Met de ING mobiel bankieren app kan er via een QR Code of Ideal-link een betaalverzoek worden gestuurd. Je vrienden die ook de ING Mobiel Bankieren app hebben kunnen de code scannen. Vergeet het eindeloos intypen van je IBAN nummer. En de vrienden die geen ING-rekening hebben? Die kun je met een enkele druk op de knop een Ideal betaalverzoek sturen via Whatsapp, Facebook of LinkeIn.QR ING

Nu draagt de gentleman die de rekening voorschiet geen extra last, maar kan hij op gemakkelijke wijze zijn vrienden een reminder sturen. Wees die gentleman.