Het gesamtkunstwerk WITHIN WITHOUT zoekt de grenzen op van een weergaloze nieuwe werkelijkheid. Het werk werd exclusief ontwikkeld voor Koninklijk Theater Carré door de vooruitstrevende kunstenaar Nick Verstand.

Na samenwerkingen met artiesten als Björk, Iris van Herpen en Suzanne Ciani bundelt Verstand dit keer zijn krachten met Max Cooper, Salvador Breed, BEA1991, Wes Broersen en Sarah Neutkens, aangevuld door een team van multidisciplinaire artiesten en een koor, bestaande uit Fer Kitzen, Terence Goodmann, Sascha Beynon en Lonneke van der Weerd. Op zaterdag en zondag zijn er special performances met Eefje de Visser.

Lichtcirkel van tien meter breed

De zintuigprikkelende show, waar licht en geluid synchroon door de ruimte bewegen, is een trance-achtige ervaring door middel van technologische middelen. Zo ontwierp Verstand voor de audiovisuele installatie een zwevende cirkel van licht van tien meter breed. De computergestuurde lichtcirkel bevat aan de binnen- en buitenrand meer dan 10.000 pixels en kan in drie dimensies vrij bewegen boven de piste van Carré.

 

Special Guest shows Eefje de Visser

Bij vier van de tien shows wordt special guest Eefje de Visser aan de line-up toegevoegd. Deze shows zijn 30 minuten langer en worden aangevuld met een audiovisueel popconcert. Tijdens deze show speelt Eefje songs van haar laatste album ‘Bitterzoet’, gecombineerd met oud en nieuw werk.

Bekijk hier de trailer van WITHIN WITHOUT. Kaarten zijn nu te koop vanaf 19 euro per stuk. Alle speeldata zijn te vinden op carre.nl.