Amsterdam Denim Days

Amsterdam wordt gezien als denim capital of the world. Tijdens de Amsterdam Denim Days straalt de indigo van onze hoofdstad af. Door heel de stad zijn events, seminars en andere events georganiseerd. Of je nou een hardcore denim freak of kunstliefhebber bent, dit weekend moet je in Amsterdam zijn.

BLUEPRINT AMSTERDAM 2014

BluePrint 

Het main event van de Amsterdam Denim Days vindt plaats in de westergas fabriek. High-End denim merken van Nederlandse bodem, zoals LEE, King of Indigo, Denham & Candiani presenteren hun collectie. Bij een bezoek aan de denim days heb jij de mogelijkheid exclusieve denim items te bemachtigen en deel te nemen aan workshops. Ontdek het verhaal achter Nederlands meest vooraanstaande denim merken. Van kleine start-ups tot leading merken in de denim industrie. Zeker een bezoek waard. Naast de merken zijn er verschillende gassprekers die presentaties houden en er is een vintage markt waar jij die authentieke items waar je al zo lang naar op zoek bent op de kop tikt. Perfect om aan je weekendagenda toe te voegen!

City Center

Naast het main event in de Westergasfabriek zijn ook de straten van Amsterdam in indigo gehuld dit weekend. Een rijk aantal aan Nederlandse en internationale denim merken geven presentaties, workshops, seminars in en rond om hun winkels.

BLUEPRINT AMSTERDAM 2014

Bed Talks – Student Hotel

Nog eentje voor in je weekendagenda! Aanstaande vrijdag vindt de grote opening van Bed Talks in het Student Hotel in Amsterdam plaats. Hier zullen 50 game changers op het gebied van cultuur, business, wetenschap, technologie, educatie en sport hun ideeën en meningen presenteren en hierover discussiëren. Met jou. Grote namen, jonge start-ups, inspirators en ondernemers komen samen. Dit beloofd een inspirerende dag te worden. Check het programma hier. Gratis entree en het event vindt plaats van 09:00 tot 21:00. We zien je daar.

man man bed talks weekend agenda

man man weekend agenda bed talks