Heren kleding webshops

Dat er tegenwoordig veel webshops zijn dat is geen geheim meer, maar waar kan je nou de vetste kleding shoppen? Aangezien iedereen wel de webshops, als Zalando, About You en Wehkamp kent, komen wij met wat anders op de proppen. Zo wordt jij posititef verrast en zie je dat er tegenwoordig veel meer beschikbaar is dan de standaard mode. Daarom hebben wij dertien toffe webshops voor jou herenkleding geselecteerd!

MAN MAN shop

Voor de beste artikelen, die speciaal geschreven zijn voor mannen, ga je natuurlijk naar de site van MAN MAN. Maar wil je ook het beste qua mannenkleding? Dan hebben wij goed nieuws. Je kan namelijk ook voor de tofste mannenkleding terecht bij onze MAN MAN shop. Ben je op zoek naar inspiratie voor de tofste outfits voor mannen? Bezoek vooral onze webshop en de pagina shop de look.

Freshcotton

FreshCotton is de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot de grootste webwinkel op het gebied van streetfashion in de lage landen. Ben je niet bekend met FreshCotton, dan kun je hier terecht voor een breed scala aan merken.

Freshcotton webshop online webswinkel man man

Asos

Een ontzettend grote speler in de onlinewereld, die niet in dit rijtje mag ontbreken. Asos biedt zeer betaalbare, maar toffe kleding van eigen merken. Daarnaast bieden zij ook andere merken zoals Levi’s Vintage, Barbour en Armor Lux. Bij Asos vind je honderden merken.

Schermafbeelding 2016-10-26 om 10.46.00

Caliroots

Caliroots is een winkel uit Stockholm en bezorgen sinds 2003 de tofste releases. Zij hebben een goed Nike-account, dus krijgen alle exclusives. Maar geldt dit voor ieder merk, zoals Adidas, Vans en Converse. Naast streetwear hebben ze ook een skatewinkel en een winkel die zich richt op premium merken, zoals Alexander Wang, Norse Projects en Our Legacy, wellicht meer iets voor jou.

Schermafbeelding 2016-03-08 om 11.04.00

Cultizm

Ben je een denim liefhebber? Dan moet je Cultizm kennen. Hier kan je terecht voor al je denimfantasieën. Ze hebben toegankelijke, bekende merken als Levi’s, Lee en Nudie, maar voor de denimheads onder ons ook mooie merken als Momotaro, 3sixteen en Rogue Territory.

Schermafbeelding 2016-03-08 om 11.04.32

End

Hier op kantoor noemen we dit ook wel de Zalando van de toffe merken. Want wat heeft End een belachelijk groot aanbod, alleen dan met kledij die je daadwerkelijk wilt hebben. Van meer straat gerelateerde merken tot high-end. Ze hebben Japanse merken, Italiaanse designers en ieder Scandinavisch merk dat er bestaat. Fijne website en goede lookbooks. Ja, End is het einde.

End clothing man man online webwinkel shop

Frans Boone

Ja, nog een Nederlandse jongen erin. Frans Boone heeft een winkel in het pittoreske Sluis. Op de een of andere manier heeft Frans het voor elkaar gekregen om de meest mooie merken te verzamelen vlak bij de Belgische grens. Je kan bij hem onder andere terecht voor Alden, Engineered Garments, Golden Bear, OrSlow en Trickers. Weinig Nederlandse winkels die deze merken aan hun portfolio mogen toevoegen.

webshops

Haven

Havenshop konden we niet laten schieten. Deze Canadese winkel heeft een heel eigen stijl en mixt streetwear perfect met workwear geïnspireerde merken. Ze hebben veel mooie Japanse merken, check bijvoorbeeld Needles, Kapital en White Mountaineering.

webshops

Mr. Porter

Moeten we hier überhaupt nog iets over melden? De site wordt ongeveer ieder jaar weer uitgeroepen tot beste webshop van de wereld. En terecht. Perfect design. Perfecte selectie aan merken. Perfecte fotografie. Perfecte productomschrijvingen. Perfecte Journal. Heel de site klopt van voor naar achter. Check hier de site.

webshops

NeedSupply

We durven NeedSupply wel te scharen als de Mr Porter 2.0. Een heel nice merkenpakket, wat misschien iets toegankelijker is dan die van Mr Porter. Goede website. Bruikbare omschrijvingen en een toffe blog. Ja, top.

webshops

Oki-ni

Oki-ni weet de perfecte balans te vinden tussen “menswear” en “fashion”. Ze verkopen bijvoorbeeld Rick Owens naast Levi’s Vintage en Norse naast Maison Margiela. Ze stocken gewoon heel veel. En de sales zijn altijd dik. Houdt ze hier in de gaten.

OKi ni man man webswinkels online shoppen winkelen

Size

Deze ken je misschien wel uit de Kalverstraat, maar Size? was voor menig sneakerhead al jaren de onlinewinkel die exclusives met Nike, Converse en New Balance uitbracht. En tot op de dag van vandaag hebben ze een fors arsenaal aan schoenen. Je kan hier terecht voor je favoriete Nike’s, Adidas, New Balance, Converse, Vans, Reebok, Diadora en ga zo door. Het toffe zijn de samenwerkingen met verschillende merken exclusief voor Size?.

Schermafbeelding 2016-03-08 om 11.07.40

Supreme

Kon niet ontbreken. Het van origine New Yorkse merk is uitgegroeid tot het grootste, meest gehypete streetwear merk wereldwijd. De winkel in Londen moet misschien sluiten door de overlast van rijen, wachtende jongeren die zich iedere donderdag weer voor de winkel verzamelen, aangezien er dan nieuwe producten in de winkel liggen. Gelukkig kan je sinds 2013 ook in Europa online je Supreme spulletjes kopen, maar wees er snel bij, de toffe producten zijn meestal binnen een minuut of twee weg.

supreme new york man man online winkelen webwinkels