Wat zijn de beste standjes voor anale seks?

Zijn jij en je partner op zoek naar wat uitdaging? Of willen jullie gewoon eens experimenteren met iets nieuws? Anale seks is uitstekend om de seksuele beleving een boost te geven. De bijdrage aan zowel de orale bevrediging als bevrediging door penetratie van voren kennen we natuurlijk maar al te goed. Maar het is niet de enige optie. Misschien is anale seks wel eens het proberen waard. Want dit hoeft helemaal niet ordinair, ongemakkelijk of onprettig te zijn, wanneer het goed uitgevoerd wordt. Zorg in ieder geval voor genoeg glijmiddel, dit is van essentieel belang voor een goede beurt van achter. Wij hebben 5 standjes op een rij gezet waarmee jij een handige introductie in de wondere wereld van anale seks hebt.

Van achteren

Misschien wel het meest voor de hand liggende standje bij anale seks. Ook deze positie is zeer eenvoudig uit te voeren en zorgt gemakkelijk voor een bevredigend resultaat. Bij deze houding ligt zij op haar buik en jij op jouw beurt weer op haar. Deze knusse houding zorgt extra intimiteit. Ook kan je, door haar stevig beet te nemen, er wat extra kracht uit halen als zij daar klaar voor is.

Doggy Style

Een andere, veel gebruikte optie voor anale seks: op z’n hondjes. Dit is een van de favoriete standjes van de man en kan voor zowel vaginale als anale penetratie ingezet worden. Bij deze positie zit zij op haar handen en haar knieën, zodat jij er gemakkelijk bij kunt. Deze houding verliest misschien wel aan intimiteit, maar is daarentegen wel heel krachtig. Dit standje kan ook bijvoorbeeld op de rand van het bed uitgevoerd worden, waardoor jij niet op je knieën, maar staande de beweging uit kunt voeren.

gevaarlijkste standjes MAN MAN

Booty Tap

Als je nog helemaal nieuw bent op het gebied anale seks, is de booty tap een handige positie voor jou. Deze houding is redelijk eenvoudig en alom bekend. Bij de booty tap liggen jij en je partner lepeltje-lepeltje, een houding die je goed kent. Een handige positie om eens uit te proberen of ‘van achteren’ wat voor jullie is. Zeker met wat vingerwerk kan je bij haar voor extra stimulatie en een voldaan gevoel zorgen.

Reversed Cowgirl

Hee-haw partner, ook de reversed cowgirl is een goede optie voor anale seks. De gewone cowgirl is een van de meest gebruikte seksstandjes en zeer flatterend voor haar, maar je kan het ook omdraaien. Of haar eigenlijk, liever. Dan krijg je de reversed cowgirl. Hierdoor komt zij in tegenovergestelde richting op jouw schoot zitten. Deze positie wordt ook wel de Amazonehouding genoemd.

De schildpad

Ook deze positie is gemakkelijk uit te voeren, doordat het een natuurlijke houding is. Bij dit standje stelt zij zich onderdanig op en voert de man de boventoon. Het is gemakkelijk te ontspannen in deze houding, wat tot een relaxte seksbeleving leidt. Bij deze positie trekt zij haar bovenlichaam op tot haar bovenbenen en omklemt ze haar knieën met haar armen. Hierdoor komt ze op ideale hoogte voor anale seks.

Zomerseizoen? Dit zijn perfecte standjes tijdens de warmste dagen.