Haaruitval omarmen of gewoon wegscheren?

Er zijn genoeg redenen waarom een man kaal is of kaal zou willen gaan. Haaruitval is één van de grootste factoren. Jongeren krijgen in deze generatie veel sneller haaruitval dan vroeger. Dit komt voornamelijk door stress of het immuunsysteem. Meer dan 50% van de mannen heeft op 50-jarige leeftijd tekenen van haaruitval en op 70-jarige leeftijd is dat al bij 4 op de 5 mannen het geval. Er blijft op zo’n moment zo weinig haar over (wat je niet eens haar meer kan noemen), waardoor kaal gaan de enige en laatste optie is.

Er zijn uiteraard genoeg mannen die kaal gaan uit eigen wil. Dit omdat ze het beter bij zichzelf vinden passen of gewoon klaar zijn met dat bos haar. Begrijpelijk. Maar wat vinden vrouwen dan van een kale knikker? Wij beantwoorden je vraag.

Wat vinden vrouwen van kale mannen?

Honderden vrouwen van verschillende leeftijden, gaven op deze vraag een antwoord: wat vinden vrouwen van kale mannen? Misschien ga jij van het ergste uit, maar trek niet al te snel conclusies, want 87,5% vindt kale mannen aantrekkelijk, tegenover slechts 12,5% die een negatief antwoord gaven. Klinkt positief, maar let wel op: volgens vrouwen kan niet iedereen dit rocken.

Vrouwen vinden een kale knikker aantrekkelijk wanneer hij zelfverzekerd is en een baard heeft. Een klein percentage vertelt dat het aantrekkelijk is wanneer een kale man een goed lichaam heeft, tatoeages en zichzelf goed kan kleden. Dit is nu geen wake-up call dat je een afspraak moet maken bij de tattooshop, maar misschien is het even tijd om stil te staan bij jezelf.

Dus…

Wees een zelfverzekerde kale knikker en rock het als geen ander. Vrouwen vinden het aantrekkelijk, maar daarvoor moet je dat zelf ook vinden.