Wat is de releasedatum van Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland?

Het inleiden van seizoen 3 begon met een miniserie genaamd ‘Komtgoed’. Deze miniserie had 22 januari als releasedatum. Seizoen 3 kwam een week later op 29 januari online. Een week tijd zat er tussen de miniserie en het seizoen in. Bij seizoen 4 zit dit anders. Op 4 februari maakte producent Annemieke van Vliet bekend dat er een nieuw seizoen zou volgen. Dit nieuwe seizoen is alweer de vierde in het rijtje, mits we de miniseries niet meerekenen. Ook bij seizoen 4 wordt eraf iets online gezet, ditmaal een film. De film genaamd Mocro Maffia: Meltem, had de releasedatum van 10 december. Maar wanneer komt Mocro Maffia seizoen 4 dan online? Die releasedatum is nog onbekend.

Wel kunnen we een speculatie maken. De miniserie Komtgoed kwam, zoals eerder gezegd, op 22 januari online. Een week later verscheen Mocro Maffia seizoen 3 online. Als we naar deze twee releasedata kijken, kunnen we stellen dat Mocro Maffia seizoen 4 op 17 december zou kunnen verschijnen. Aangezien de productie van deze hit serie wellicht last heeft gehad van de huidige situatie in de wereld, kan het langer duren. Als we een gokje mogen wagen, verwachten we dat Mocro Maffia seizoen 4 aan het begin van 2022 online komt op Videoland.

Wat is het plot van het nieuwe seizoen?

Het derde seizoen van de serie volgt direct op de miniserie Komtgoed. Hierin is is Romano (Mandela Wee Wee) spoorloos en Potlood (Nasrdin Dchar) komt alleen te staan in de oorlog tegen De Paus (Achmed Akkabi). Ondertussen is het enige waar Nadira (Nora El Koussour) aan kan denken wraak, na alles wat haar en haar familie is aangedaan. Seizoen vier van Mocro Maffia vertelt hoogstwaarschijnlijk over het nieuwe ontstane drietal van De Paus, Tatta (Robert de Hoog) en Potlood. De producenten van de serie Mocro Maffie zeggen zelfs ‘Een betere voorbereiding op seizoen vier is er niet’.

(Het onderstaande bevat spoilers voor de film Mocro Maffia: Meltem)

Verder hebben we door de korte film Moco Maffia: Meltem kennis mogen maken met het nieuwste personage genaamd Meltem. Zij probeert haar vader te helpen, die een enorme gokschuld heeft bij een van de bendes. Hierbij probeert ze hulp te krijgen van haar Turks-Duitse familie, die zich ook in het illegale circuit verkeren. Wanneer haar neef overlijdt door een overdosis, schuift ze de schuld in de schoenen van Paus. Seizoen 4 van Mocro Maffia belooft dus een grote clash te worden.