Cocktail aan je kamer in het W Hotel

Een hotelovernachting gaat vaak gepaard met luxe. Een diner, drinksessie aan de bar of heerlijk vertoeven in je eigen royale kamer, heerlijk! Indien jij iemand bent die lekker in je kamer blijft, maar tóch behoefte hebt aan een cocktail, ben je bij het W Hotel in Amsterdam aan het juiste adres. Het hotel heeft in samenwerking met Belvedere Vodka namelijk een heuse cocktail trolley service in het leven geroepen. Zo hoef jij de deur niet meer uit om te genieten van een overheerlijke cocktail.

Vodka cocktail on the house

Rond borreltijd arriveren de barmannen van het W Hotel bij je kamerdeur. Zij zullen je vervolgens voorzien van een cocktail naar keuze. Denk bij het keuze-assortiment aan een Belvedere Spritz, espresso martini of andere cocktails waar vodka in verwerkt zit. De cocktail zal vervolgens in de hotelkamer worden geshaket en geserveerd, zodat je zeker weet dat hij vers is. Leuk extraatje: het drankje is on the house.

cocktail

AWAY Spa

De nieuwe room cocktail service is niet het enige waardoor jouw verblijf in het W Hotel extra speciaal wordt. Ook is er de mogelijkheid om de AWAY Spa te bezoeken. Deze grote Spa is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een behandelingskamer voor schoonheidsbehandelingen; de X Bar om te detoxen, een groot zwembad en een whirl pool. Ook is er de mogelijkheid om te sporten bij de grote fitnessruimte. In deze ruimte, die 24 uur en alle dagen in de week open is, vind je alles wat je nodig hebt om volledig in vorm te komen. Bovendien heb je prachtig uitzicht over de grachten. Check wel nog eerst de fitness-vragen die elke man zichzelf moet stellen.