De stille swiper

Je hebt veel verschillende soorten vrouwen op een dating app. Deze is daar zeker één van. De stille swiper zorgt ervoor dat je hoop krijgt. Misschien is het namelijk wel een mooie chick die je naar rechts swipet. Je bent blij met het feit dat je een match hebt met zo’n mooie meid. Helaas blijft het daar wel bij. Zij laat namelijk helemaal niks van zich horen. Dit is een typisch geval van de stille swiper. Je kan hier beter maar niet te veel energie in stoppen want dat heeft geen enkele zin. Zij ziet de dating app puur als vleeskeuring en gaat swipen als ze daar zin in heeft, maar heeft daar verder geen enkele intentie bij.

De stoeipoes

Deze vrouw gebruikt de datin gapp maar om één reden: plezier. Ze wil vaak direct al bij iemand thuis afspreken en vindt alle moeite van het daten net iets te overrated. Ze hoeft helemaal niet per se te weten hoe jouw band met je ouders is of wat jouw toekomstplannen zijn. Nee. Ze wil zo spoedig mogelijk een aantal wijntjes achterover gooien en de kleren van je lijf scheuren. Ze is continu op zoek naar spanning en zal, tenzij je een koning onder de lakens bent, niet veelvuldig met dezelfde man het bed delen.

stoeipoes

De ghost

The ghost kan je hart breken. Ze geeft je namelijk het gevoel dat jullie samen een band aan het opbouwen zijn. Je hebt het idee dat er iets speciaals staat te gebeuren, maar plotseling blijft het van haar kant stil. Jij vraagt je af of je iets fout hebt gedaan maar dat is niet het geval. The ghost houdt er namelijk van om voor een bepaalde periode een gesprek aan de gang te houden en dan vanuit het niets te verdwijnen.

De profiteur

Dit type zal niet op zoek zijn naar jouw liefde. Ze gebruikt dating apps veelvuldig, maar zal niet twee keer op een date gaan met dezelfde man. Zij gebruikt de mannen die ze ontmoet namelijk puur uit comfort. Zo zal zij gebruik van je maken als ze weer eens een avondje geen zin heeft om te koken. Praktische redenen zullen haar drijfveer zijn voor het gebruiken van een dating app.

vrouwen op dating app

De rebound

De rebound is net uit een relatie gekomen en is direct op een dating app gegaan om het gat van haar ex op te vullen. Zij is echter nog helemaal niet klaar voor een nieuwe relatie waardoor jullie geen schijn van kans hebben. Zij gebruikt jou puur als rebound. In het ergste geval zal ze zelfs continu over haar ex praten. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, zal dit niet één van je favoriete soorten vrouwen zijn die je tegenkomt op een dating app.

De aanhankelijke

Zij zal je positief bevallen op de eerste date. Je krijgt een goede indruk van haar maar alles lijkt wel heel snel te gaan tussen jullie. Binnen de kortste keren ken je haar hele familie. Ondanks het gegeven dat je haar pas net kent, wil ze op elk moment weten waar je bent en wat je aan het doen bent. Als je niet direct reageert, wordt ze boos. Bij deze soort vrouw voelen mannen zich al snel niet meer comfortabel.

aanhankelijke vrouw

De ware liefde

Dit is de vrouw die elke man tegen hoopt te komen op een dating app. Het is maar voor weinigen weggelegd, maar sommige mannen zullen op een dating app een vrouw ontmoeten die een perfecte match voor hen blijkt te zijn. Er ligt dan ook een mooie en lange relatie in het verschiet.