Een OnlyFans-model heeft namelijk verklaard dat ze ervan houdt om affaires te hebben met getrouwde mannen en vrouwen en dat het haar niks uitmaakt dat ze daarbij gezinnen vernielt. Ja, bizar.

 

Amy Kupps uit North Carolina

Amy Kupps uit North Carolina in de Verenigde Staten deed deze opvallende openbaring. De 32-jarige vertelt dat ze alleen maar wil daten met iemand die getrouwd zijn. Het is voor haar namelijk een heerlijke ervaring. Zo krijgt ze ‘al het plezier, zonder de verplichtingen’ verklaart ze verder.

Zo zegt Amy Kupps: ‘Getrouwde mannen zijn op zoek naar iemand die iets brengt dat hun huidige partner niet brengt en dat is heel aantrekkelijk voor mij. Ik hou van het idee dat ik zijn fantasie ben en de ultieme affaire ben dus ik geef ze alles wat ze willen.’ Verder vertelt ze nog dat ze zich soms net een therapeut voelt en hoewel ze niet vindt dat iemand moet vreemdgaan, raadt ze de mannen wel aan om hun relatie te beëindigen als ze zo ver zijn gezonken dat ze het zijn gaan doen (vreemdgaan). Hoewel ze voornamelijk met mannen is geweest, heeft ze ook af en toe een getrouwde vrouw gehad. Volgens het model hebben zij namelijk net zoveel behoefte aan vreemdgaan. Hierin wil ze dus geen onderscheid maken.

Ze ontvangt veel cadeaus

Ze krijgt ook veel cadeaus van al haar minnaars en dit geeft haar een extra kick. Niet vreemd natuurlijk na het werpen van een vlugge blik op haar Instagram. Deze is namelijk volledig gevuld met nogal pikante foto’s. Zie hieronder een aantal Instagram-foto’s: