Bonnie Locket geeft haar vriend een trio met een andere vrouw

Hoewel kerst alweer een tijdje voorbij is, moesten we dit verhaal toch even aan het licht brengen. Eén vrouw brengt de cadeautjes game echt naar een nieuw level en gaf haar vriend een trio met een andere dame cadeau. Ja, je leest het goed. Wat een geluksvogel.

 

Het model met de naam Bonnie Locket wist dat haar man Brad dit ooit zou willen en stiekem zag zij dit ook wel zitten. Ze hebben het ook vaak met elkaar gehad over dit specifieke cadeau, maar de man dacht nooit dat zij het ook daadwerkelijk zou toelaten.

Maar wat was de doorslaggevende factor voor Bonnie? Ze zou volgens haarzelf ‘de perfecte vrouw’ tegen het lijf zijn gelopen voor dit avontuur. Tijdens een avondje uit kwam Bonnie een onbekende vrouw tegen en ze wist het direct: dit is de perfecte kandidaat. Ook die vrouw zag het avontuur wel zitten en wisselde haar nummer uit met Bonnie. Sindsdien hebben ze erover gechat en staat het daadwerkelijk vast: de vrouw komt de dag voor kerstavond op bezoek bij het koppel.

Bonnie heeft wel echt duidelijk gemaakt dat dit maar één keer gaat gebeuren. Ze heeft ook een speciale hotelkamer – 5-sterren natuurlijk – geboekt om ervoor te zorgen dat deze fantasie niet in het thuisfront blijft rondhangen.

“I’m very open but I want it to be a special affair and not have anything to do with our home lives. We can get dressed up, go for drinks in the bar and then head upstairs. It’s a fantasy after all”, aldus Bonnie.

Ja, zoals je waarschijnlijk al had kunnen bedenken is Bonnie een OnlyFans-model. Bonnie deelt al heel wat pikante beelden met haar ruim 900 duizend Instagram-volgers en 2 miljoen TikTok-fans. Niet niks dus. Maar wie dit niet genoeg vindt, kan naar haar OnlyFans gaan voor exclusieve content. Al met al: Brad heeft met kerst de nacht van zijn leven gehad.