De carrière van doelman Gerónimo Rulli

Gerónimo Rulli is afkomstig uit de jeugdopleiding van Estudiantes en voor deze ploeg maakte hij ook zijn profdebuut. Dit gebeurde op 8 april 2013 in de Argentijnse Primera División tegen Arsenal de Sarandí. In totaal speelde hij vijftig competitiewedstrijden voor deze club, waarna hij werd verkocht aan het Uruguayaanse Deportivo Maldonado. Deze club verhuurde hem direct aan Real Sociedad, waar hij twee seizoenen zou spelen. Hierna nam Manchester City de doelman over, maar deze club verhuurde hem direct weer aan Real Sociedad. Een half jaar later maakte hij definitief de overstap naar de Baskische club uit San Sebastian.

Na daar van 2017 tot 2019 twee seizoenen vrij veel gekeept te hebben, werd hij verhuurd aan het Franse Montpellier. Vanaf 2020 speelde hij drie seizoenen bij Villarreal. Ook is hij international van Argentinië en speelde hij al vier interlands voor zijn geboorteland. Afgelopen WK in Qatar werd hij dan ook wereldkampioen, als reservekeeper achter Emiliano Martínez.

Een gelukkig koppel met Rocío Esposito Suarez

Rulli vormt al geruime tijd een gelukkig koppel met Rocío Esposito Suarez. Ze zijn al jarenlang samen en hebben ook een kind verwekt. Bij zijn presentatie bij Ajax poseerde Rulli dan ook dolblij met zijn zoontje Luca en zijn vrouw aan zijn zijde. Op haar Instagram beschrijft ze het met de volgende caption: ‘Nieuw hoofdstuk in ons leven 😁! Daar gaan we @afcajax ❌❌❌ ❤️’

De vrouw van Rulli op Instagram

Hieronder zie je nog meer foto’s van de vrouw van Rulli op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gero Rulli (@gerorulli)