Ruben Nicolai is gelukkig in de liefde met zijn vriendin Pauline

De 48-jarige Ruben Nicolai is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Zo was hij te zien in programma’s als De Lama’s en RTL Boulevard, maar is hij inmiddels ook een aantal jaar de vaste presentator van The Masked Singer. Ruben doet het op carrière gebied dus erg goed, maar ook in de liefde heeft hij het goed voor elkaar. Zo heeft hij al ruim drie jaar een relatie met zijn achttien jaar jongere vriendin Pauline. De twee leerden elkaar kennen tijdens een première en hier bekeek Ruben haar stiekem van top tot teen, maar uiteindelijk was hij gewoon ongegeneerd aan het gluren. Gelukkig knapte zij hier niet vanaf en zijn de twee nu al een tijdje een setje. Hoogste tijd dus om je meer te vertellen over zijn mysterieuze vriendin.

Om met de deur in huis te vallen: helaas is er weinig bekend over Pauline. Zij staat liever niet in de schijnwerpers. Maar als we eerdere interviews van Ruben mogen geloven is zijn vriendin echt een parel van een vrouw. Zo kan zij het enorm goed vinden met de dochters van de presentator uit een eerdere relatie. Dat komt mede doordat zij al snel met zijn allen onder één dak zaten toen Nederland ‘op slot’ ging. Hierover vertelde Ruben: ‘Ze is heel relaxed. Ze is niet geforceerd bezig in de smaak te vallen. Dat vind ik heel knap, want zij is best wat jonger en heeft zelf geen kinderen.’

Verder kijken de twee inmiddels steeds meer naar de toekomst. Zo gaf Ruben aan dat familie-uitbreiding zeker niet uitgesloten wordt, maar hier blijft het niet bij. Ruben ziet het ook wel zitten om in het huwelijksbootje te stappen. Kortom, ze zijn het bewijs dat een groot leeftijdsverschil geen belemmering hoeft te zijn voor liefde. Bekijk hier een foto van Pauline, de vriendin van Ruben Nicolai.