Wielrenner Mathieu van der Poel: jong maar succesvol

Als je naar alle successen van Mathieu van der Poel kijkt is het bizar om te bedenken dat hij nog maar 25 jaar oud is. Zo is hij in het veldrijden al 3 keer Europees kampioen en 3 keer wereldkampioen geworden. Mathieu van der Poel is echter niet alleen maar actief in het veldrijden. Het verging hem hier zo goed dat hij besloot meer uitdaging te zoeken in andere disciplines van het wielrennen. Zo besloot hij om te gaan mountainbiken om mee te kunnen doen aan de Olympische Spelen. Dit is inmiddels gelukt doordat hij zich heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokyo. Ondertussen is hij in deze discipline overigens ook al Europees kampioen geworden.

Hier houdt Mathieu van der Poel het echter niet bij. Zo is hij ook begonnen in het wegwielrennen, waar ook Elodie Kuijper en Puck Moonen actief in zijn. Daar is er echter ontzettend veel concurrentie. Toch verwachten we dat hij hier in de toekomst ook grote successen zal kunnen gaan boeken.

Roxanne Bertels is zijn knappe vriendin

Naast zijn succesvolle wielercarrière heeft Mathieu van der Poel blijkbaar ook nog tijd gevonden om te werken aan zijn liefdesleven. Hij heeft namelijk een vriendin die ontzettend knap is. Zij gaat door het leven als Roxanne Bertels. We mogen blij zijn dat ze niet vies is van het plaatsen van sexy foto’s op Instagram. Hierdoor kunnen ook wij genieten van haar schoonheid. Op Instagram heeft ze inmiddels dan ook meer dan 32.000 volgers.

Wij hopen dat Roxanne naast het aanmoedigen van haar vriend, nog genoeg tijd over zal hebben om haar Instagram up to date te houden. Voor nu hebben wij in ieder geval de beste foto’s van deze prachtige dame voor je op een rijtje gezet:

View this post on Instagram

Always happy at the beach 🌴

A post shared by Roxanne Bertels (@roxannebertels) on

View this post on Instagram

Naps for days 😴😎 #takemeback

A post shared by Roxanne Bertels (@roxannebertels) on