De vriendin van Erling Haaland

De 22-jarige Noorse Erling Haaland heeft ondanks zijn leeftijd al een glansrijke carrière op zijn naam staan in de voetballerij. Zo verruilde hij in 2022 Borussia Dortmund voor Manchester City, waar hij inmiddels is uitgegroeid tot de topscorer van de Engelse Premier League. Maar naast zijn voetbalcarrière is er nog iets heel belangrijks in het leven van Erling Haaland, namelijk zijn bloedmooie vriendin: Isabel Haugseng Johansen.

Ondanks dat Erling Haaland zijn privéleven grotendeels verborgen houdt voor het publieke oog, werd hij in november 2022 wel gespot met de prachtige Isabel tijdens hun vakantie in Marbella en daarna werd al snel bevestigd dat de twee een relatie hebben. Erling en Isabel hebben elkaar jaren geleden ontmoet bij hun Noorse jeugdclub Bryne Fotballklubb. Hier groeide de twee al naar elkaar toe, maar pas in Erling zijn Dortmund-periode kregen de twee een relatie. Ondanks dat Erling veel aan het reizen is voor zijn carrière wijkt Isabel niet van zijn zijde. Zo zoekt zij hem regelmatig op tijdens zijn verblijf in zowel Duitsland als Engeland en zijn zij een tijdje geleden nog gespot in Londen.

Alles over Isabel Haugseng Johansen

Naast dat de 19-jarige Isabel de glansrijke carrière van Erling dus enorm support, timmert zij zelf ook hard aan de weg als voetbalster. Zo is zij momenteel middenvelder voor het Noorse team Arna-Bjørnar waar zij megafanatiek uit de hoek kan komen. We kunnen dus wel stellen dat de vriendin van Erling Haaland een vrouw is waar wij er niet veel van tegenkomen. Zij is namelijk niet alleen mooi, maar heeft ook nog eens een passie voor voetbal. Omdat beelden nu eenmaal meer zeggen dan duizend woorden hebben wij een aantal beeldschone plaatjes van Isabel Haugseng Johansen voor jou op een rijtje gezet!