Virgil van Dijk, er was een tijd dat niemand de allerhoogste verwachtingen van hem had, maar ondertussen is hij via Willem II, FC Groningen, Celtic, Southampton en Liverpool uitgegroeid tot een van de beste verdedigers ter wereld. De mannetjesputter is onlangs hersteld van een flinke blessure, maar had in die periode daarvoor vast veel extra tijd over. Geen verrassing dus dat hij gespot werd met dit unieke horloge.

Audemars Piguet Royal Oak Double Balance Wheel Openworked

De aanvoerder van het Nederlands elftal draagt namelijk een Audemars Piguet Royal Oak Double Balance Wheel Openworked. Een hele mondvol en dan heeft hij hem ook nog eens in de kleur zwart keramiek gekozen. Met de roze accenten van het horloge is het een uniek horloge geworden. Het horloge is overigens ook in stainless steel te krijgen. Voor 85.750 dollar is dit horloge in de retail verkocht, maar inmiddels is de prijs op de vrije markt gestegen naar 400.000 dollar. Bizar!

Meer over de welvaart van Virgil van Dijk

Dit is niet het enige bijzondere ding dat Virgil van DIjk bezit. Zo zie je hier bijvoorbeeld de peperdure auto’s van Virgil van Dijk. Ook werd hij eerder met dit luxe horloge gespot.

Natuurlijk is zijn vriendin van uitzonderlijke klasse, dit is namelijk de beeldschone Rike Nooitgedagt. Over zijn totale vermogen schreven we drie jaar geleden nog, de informatie is dus een klein beetje achterhaald, maar nog steeds bruikbaar. Kortom: Virgil timmert hard aan de weg!