Johan Derksen rijdt – na een tijd van problemen tussen de heren – sinds een aantal maanden gewoon weer vanuit Drente met zijn Volvo richting Hilversum. Maar goed daar wordt hij ook rijkelijk voor betaald.

Johan Derksen

Johan Derksen en zijn vrouw (waar hij vaak zo liefdevol over praat) kochten deze villa in 2017 in het Drentse Grolloo, waar hij ook in juni 2014 voor €150.000,- euro een weekendhuisje op z’n naam zette. Dit huisje staat vrijwel recht tegenover de stamkroeg van de bluesgroep Cuby and The Blizzards, waar hij ooit de manager van was. Naast voetbal heeft Derksen namelijk ook een grote passie voor muziek, vooral blues.

Binnenkijken in de villa van Johan Derksen

Johan Derksen was al lang overtuigd dat hij in deze villa zou gaan wonen. Eerst kocht hij recent een woonboerderij voor €450.000,-, maar toen zijn vrouw erachter kwam dat hun droomhuis ook te koop stond, was de keuze gauw gemaakt. Johan betaalde €45.000 om van de koop af te komen en kocht met eigen geld voor €360.000,- droomhuis. In juni 2017 hebben Johan en zijn wederhelft de sleutels gekregen van deze vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 240 vierkante meter.

1615_derksengrolloo2-04 1615_derksengrolloo2-03

Past perfect

Het huis bestaat uit vijf kamers; drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De woonkeuken is ruim en voorzien van diverse inbouwapparatuur en kent ook nog een bijkeuken. Qua interieur lijkt het nog op een tijdcapsule uit zijn eigen jonge jaren. De ruime tuin ligt op het zuidwesten en daar staat ook nog een ruime schuur. Het huis moest een flinke opknapbeurt ondergaan, maar Johan praat er vaak met veel lof over. Sindsdien probeert de VI-analist met zijn vrouw hier in harmonie samen te leven.

Villa Johan Derksen