Veel beter dan ’t Gooi

Natuurlijk kan je voor een gemiddelde verkoopprijs van 902 duizend euro gaan wonen in het Gooise Blaricum. Maar als je echt dromen hebt om de koning van de stad te worden, moet je in Lelystad gaan wonen. Goed nieuws: er staat een koninklijke villa te koop op Funda. Het leuke is dat je om de hoek van de villa vlieglessen kunt nemen op het vliegveld van Lelystad. Ideaal voor de man met een privéjet.

Deze opvallende villa staat te koop op Funda

De droomvilla, gelegen in de hoofdstad van Flevoland, Lelystad, heeft een woonoppervlakte van 179 vierkante meter. Dat klinkt niet heel groot, maar er is efficiënt omgegaan met de beschikbare ruimte. Op de begane grond krijg je, naast een ruime entree, een grote leefkeuken en twee woonkamers. In alle ruimtes ligt een Italiaanse natuurstenen vloer. Natuurlijk is op de hele benedenverdieping vloerverwarming, zodat je als een echte prins op je zijdezachte sokken door je villa kunt wandelen.

luxe villa in lelystad hal

Op de eerste verdieping heb je drie ruime slaapkamers, twee badkamers en nog eens twee kamers die je kan indelen naar eigen inzicht. De zolderverdieping is één grote ruimte, waar je bijvoorbeeld een home cinema of game room van kan maken.

luxe slaapkamer

Genoeg ruimte voor een kasteeltuin

En om de buren écht duidelijk te maken dat je een welvarende prins bent, mag een kasteeltuin zeker niet ontbreken. Een grote fontein waar je elke dag muntgeld in kan gooien om een wens te doen. Of wat dacht je van een mega bonsaiboom? Je moet wel rekening houden met een grote garage, waar je twee bolides kwijt kan.

luxe villa in lelystad garage

En nu de villa in Lelystad nog even afrekenen

Om deze prachtige Funda villa in Lelystad te kunnen bemachtigen, moet je wel even wat geld neertellen. Bieden kan namelijk vanaf 685.000 euro via Funda. Eventueel wat verouderde elementen vervangen zou de villa goed doen, maar naast die verbouwingskosten zal je weinig onderhoudskosten hebben. De woning is namelijk gebouwd in 2007. Het is dus een vrij jonge villa.

villa lelystad te koop funda

statige villa te koop lelystad funda

Vind je het toch nog iets te weinig oppervlakte? Misschien is deze luxe supersterren villa dan wel iets voor jou.