Een prachtige woning te koop vlakbij Den Haag

Een villa zien we wel vaker voorbij komen, maar deze villa aan het water is toch even wat anders. De donkere muren en het opvallende interieur zorgen voor zo’n gevoel dat je altijd in gangsterfilms krijgt.

De ruimte kan het hebben, want alles is erg riant gebouwd. De prachtige kroonluchters maken het Dracula effect helemaal af. Overdag is er van deze grimmige en coole sfeer niet zo veel te merken, want er komt genoeg licht door de grote ramen. Het monster van het plaatsje Monster, is toch wel deze vette villa en hij is nu te vinden op Funda.

villa funda te koop
foto via Funda
luxe woning randstad
foto via Funda

Gelegen aan doorgaand vaarwater en vijf minuten verwijderd van het strand, is deze plek perfect voor de waterratten onder ons. Het huis heeft een ruime woonkamer met een serre en de open haard maakt de gehele sfeer compleet. Je kan aan beide kanten van de open haard genieten, of je nou in de serre zit te dineren of van een whiskey aan het genieten bent in de woonkamer. De woonkeuken is er ook één die we niet vaak zien en wat is ie tof. Een muur van wijn kijkt je aan als jij lekker aan het kokkerellen bent. In dit huis moet je je wel als een gangster voelen.

villa te koop funda
foto via Funda
luxe woning Monster
foto via Funda

Luxe villa op Funda

Als je in de gang bent, lijkt het net alsof je op een filmset staat. Met de trap omhoog kom je bij de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping vinden wij de master bedroom ensuite met bubbelbad, inloopdouche en alles wat je hartje begeert. Op dezelfde verdieping is nog een slaapkamer ensuite te vinden. De tweede verdieping heeft nog twee slaapkamers en nog een badkamer. Het hele gezin kan tegelijk gebruik maken van een badkamer.

mooi huis vlakbij Den Haag
foto via Funda
mega luxe badkamer
foto via Funda
droomhuis
foto via Funda

De villa heeft een woonoppervlak van bijna 300 vierkante meter en een perceel van 935 vierkante meter. Je hebt ook wel zo veel grond nodig als je aan de voorkant twee auto’s kwijt wil, een zwembad achterin de tuin hebt en een 150 jaar oude olijfboom. Het is uiteraard ook mogelijk om een stijger te bouwen aan het water om zo ook weer het water uit te kunnen als je erin springt. Deze villa op Funda is natuurlijk niet gratis en het huis in Monster kost zo’n 1,65 miljoen euro. Er ligt momenteel echter wel een bod op tafel.

villa te koop funda
foto via Funda
luxe woning randstad
foto via Funda

Ben je niet zo van de donkere karaktereigenschappen van deze villa? Check dan dit Ibiza-achtige huis in Almere.