Adidas – Gazelle ‘Color Stripe’ pack

Het iconische model Gazelle is dit jaar al in verschillende kleuren uitgekomen, maar niet eerder was er een zo tof als deze. De Color Stripe pack met gum sole is een must cop. De sneaker zal vanaf december verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit, met blauw, roze en gele streep. Te heftig? Nee zeker niet, het klassieke model en de zwart of witte colourway vangen de felle kleuren goed op. Terwijl de lederen of suède upper je voeten warm houden, zorgt de gum sole voor een extra touch, zodat jij stylish de winter doorkomt.

Adidas gazelle color stripe pack man man 1  Adidas gazelle color stripe pack man man 4

New Balance 997 blauw suède

New balance komt opnieuw met een harde colourway voor zijn connoisseur collectie van een van zijn bekendste en populairste modellen, 997. Deze release staat in het teken van een twee kleurige blauw suède uitgave. Het pigskin suède is in blauw en teal kleur geverfd wat zorgt voor een zeer luxe uitstraling in. De midsole is uiteraard wit en de outersole in de bijpassende blauwtinten. De sneakers worden hoogstwaarschijnlijk met twee kleuren veters geleverd en zijn binnenkort verkrijgbaar.

new balance 997 man man sneaker new balance 997 man man sneaker 1

Puma – Clyde Knicks kleuren

De Puma Clyde is van origine een basketball schoen die in samenwerking met de bekende basketballer Walt Clyde Frazier is uitgekomen. De iconische schoen zal in de kleuren van zijn club, New York Knicks, uitkomen op vrijdag 18 November. De Oranje Puma met blauwe accenten en zijn rugnummer #10 op de achterkant van de schoen maken dit een zeer speciale uitgave.

Puma clyde sneakers man man Puma clyde sneakers man man 1

Nike – Lunarcharge Premium SE

De Swoosh komt met een nieuwe sneaker en hij valt in de smaak. Sinds de Lunar uitvingen komt Nike met nieuwe modellen, we hebben de Lunarlon, Lundarglyde, lunarforce en nu ook de Lunarcharge. Het model heeft een neoprene slip-on, wat de veters eigenlijk onnodig maakt. De Nike Swoosh is kleiner dan we van de afgelopen jaren gewend zijn. We verwachten dat de schoen op 18 november bij een aantal geselecteerde retailer zal droppen en dat er kort daarna een global release volgt.

Nike lunarcharge man man sneakers Nike lunarcharge man man sneakers 1

Asics X Mita GT-Cool Xpress Lotus Pond

Het Japanse Mita is opnieuw een samenwerking aangegaan met Asics. De in Tokyo gevestigde sneaker boutique Mita heeft zijn eigen draai gegeven aan de GT-Cool Xpress. Geïnspireerd door de Japanse lotus, de kicks zijn voorzien van een waterbestendig bruin leer en suède, de kleur is afgeleid van het modderbed van de vijver, terwijl de accenten op de sneaker duidelijk de Lotus moeten voorstellen.

Asics mita lotus sneaker nieuws man man asics gt cool spress mita sneakers man man

Dit zijn de 5 vetste sneaker releases van deze week. Maar heb je de releases van afgelopen week ook al gezien?