Verzorgingsproducten voor de man deze kerst

Het is belangrijk om aan jezelf te denken en jezelf zo nu en dan extra in de watten te leggen. Kerstmis is het perfecte moment om dit te doen.  Er zijn genoeg mooie, kwalitatieve verzorgingsproducten die jou net dat extra beetje verzorging kunnen geven. Op die manier investeer je bovendien in een stijlvol en verzorgd nieuw jaar. Dit zijn vijf geschikte kerstcadeau’s om te vragen (of te geven).

De Philips OneBlade

Dit scheerapparaat is van alle markten thuis. Met de Philips OneBlade kan je namelijk trimmen, scheren én stylen. De vervangbare mesjes die hiervoor dienen gaan tot vier maanden mee. Bij de One Blade zitten tevens verschillende opzetbare stoppelkammen inbegrepen. Zo kun jij de precieze lengte perfectioneren.

Doordat het apparaat waterbestendig is kun jij deze gemakkelijk schoonmaken onder de kraan en is droog en nat scheren allebei een geschikte optie. Er is tevens een model van de Philips OneBlade uitgebracht die geschikt is voor je gezicht én lichaam. Door een opzetbare huidbeschermingslaag zijn hierdoor kwetsbare plekken van je lichaam beter bestand tegen de scheermesjes.

oneblade

OneBlade

Philips €59,99 Shop nu

Luchtje

Er zijn genoeg lekkere geurtjes voor de winter. Veel van deze geuren hebben een houtachtig karakter. Zoetige geuren bewaren we voor nu even voor de warmere maanden. Houtachtige geuren dragen bij een mannelijke geur. Het leuke aan de feestdagen is dat veel winkels geschenkverpakkingen verkopen. Hierin is jouw lievelingsluchtje niet alleen verkrijgbaar in een mooie verpakking, maar is deze vaak afgeprijsd en vergezeld met een ander artikel zoals een shampoo. De perfecte keuze voor onder de kerstboom dus.

De FOREO LUNA

Je gezicht is het belangrijkste onderdeel van je verschijning: het is je eerste indruk en vormt het beeld van wat mensen van je vormen. Reden dus om te investeren in je gezichtsverzorging.  De FOREO LUNA for MEN is speciaal ontworpen voor mannen. Bij de Foreo worden T-Sonic pulseringen door siliconen aanrakingspunten heen je huid ingestuurd. Deze versie voor mannen heeft bredere aanraakpunten, waardoor de pulseringen meer rechtstreeks naar de huid worden geleid.

Het borsteloppervlak, waarmee je de pulseringen je huid in geleid, is speciaal voor de dikkere, vette mannenhuid ontwikkeld. Met dit apparaat verwijder je huidcellen en reinig en verfris je je gezicht. Dat niet alleen: door de anti-age modus op het apparaat kunnen ook rimpelgevoelige gebieden onder handen worden genomen.

luna-for-men

LUNA for MEN

Foreo €129 Shop nu

 

Baardverzorgingspakket

Mocht jij nou een volle baard hebben of een stoppelbaardje: het onderhouden van jouw baard is belangrijk voor hoe je voor de dag komt. Goed voor je baard zorgen stopt niet bij een juiste trimmer of scheerapparaat. Ook de voor- en nazorg is van belang. Ga daarom voor een baardverzorgingspakket. Deze pakketten bieden vaak een divers scala aan verzorgingsproducten waarmee jij jouw baard kan onderhouden. Het pakket van Acqua di Parma bevat een scheercrème en een aftershave in een handig formaat.

download

Barbiere Essential Shaving Kit - scheerset

Acqua di Parma €69 Shop nu

Toilettas

Je verzorgingsproducten, of deze nu voor je haar- gezicht of lichaam zijn, moet je met zorg bewaren. Zeker wanneer jij veel reist of voor je werk lange dagen van huis weg bent, komt het bovendien voor dat je een aantal van deze verzorgingsproducten met je meedraagt. Investeer daarom in een mooie, nette toilettas waar voldoende ruimte in is voor al je producten.