Gezicht wassen

Dit is een gewoonte die waarschijnlijk iedereen wel kent en ook doet, maar daarom zeker niet onbelangrijk. Het is namelijk niet zo simpel als het klinkt. Wij raden je aan om je gezicht in de ochtend te wassen met een goede cleanser. Voordat je naar bed gaat kun je je gezicht in de avond behandelen met een exfoliant. Dit werkt huidveroudering en puistjes tegen. Eventueel kun je één of tweemaal per week een scrub gebruiken om dode huidcellen te verwijderen.

Gezicht wassen

Poets én flos je tanden

Enkel tweemaal per dag je tanden poetsen is niet genoeg om een perfect gebit te krijgen én te onderhouden. Het is aan te raden om in de ochtend en avond je tanden grondig te poetsen en voordat je naar bed gaat je tanden ook te flossen. Op deze manier krijg jij die killer smile.

Manscape onder de douche

Tegenwoordig houdt elke man zijn lichaamshaar bij, dat hopen we tenminste. De beste en meest hygiënische manier om dit te doen is onder de douche. Dit gaat huidirritatie tegen en bovendien was je het gebied down there direct. Win win. Dus scheer je ballen vanaf nu onder het genot van een warme douche.

Baard behandeling

Hoe een goede baard je uiterlijk net dat beetje extra kan geven, kan een slechte baard ook absoluut funest zijn voor je looks. Daarom is het belangrijk om je gezichtshaar goed te onderhouden. Houd het op één lengte, zodat je baard er gelikt uit ziet. Net als je haar moet ook je baard worden gewassen, hiervoor zijn speciale baard shampoos. Tot slot zou je ervoor kunnen kiezen om baardolie te gebruiken, zeker als je een dikkere baard hebt. Met deze gewoonten kun jij een baard hebben die ervoor zorgt dat vrouwen je aantrekkelijker vinden.

Baard wassen

Kies het juiste luchtje

Elke dag hetzelfde luchtje gebruiken voor een langere periode zorgt voor een signature geur. De beste keus hierbij is om te gaan voor parfum, en niet voor eau de cologne of eau de toilette. Volgens experts is parfum het meest geconcentreerd en blijft het langer zitten. Daarnaast is het ook nog eens beter voor een gevoelige huid, een mooie bonus.

Gebruik conditioner voor je haar

Dat je je haar moet wassen weet hopelijk iedereen wel. De meeste mannen doen dit vrijwel elke dag om die gelresten eruit te halen. Maar een goede conditioner is misschien nog wel belangrijker dan een shampoo. Specialisten raden aan om je haar twee keer per week te wassen en elke dag een conditioner te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je haar goed gemoisturized wordt en daarnaast een natuurlijke glans behoudt. Ze helpen het haar te versterken, te hydrateren, te voeden en te beschermen. Mocht je je haar willen laten groeien, dan is een conditioner al helemaalessentieel.

Houd je huid gehydrateerd gedurende de dag

Het is zo ongeveer onmogelijk om er goed uit te zien met een droge huid, zeker in je gezicht. Een goede moisturizer doet wonderen. Echter begint het allemaal bij één van de simpelste punten: drink genoeg. Minimaal twee liter water per dag is genoeg. Dit zorgt ervoor dat de huid flexibel blijft en dode huidcellen kunnen worden verwijderd. Mocht je ondanks dit alles nog steeds last hebben van een droge huid, dan kan het een oplossing zijn om een omega-3 supplement te nemen.

water 2

Style je haar

Een stijlvol kapsel is van groot belang voor een strak uiterlijk. Het is belangrijk om rekening te houden met je haartype en je gezichtstype, zodat je kapsel wel bij de vorm van je gezicht past. Kies vervolgens het juiste haarproduct. Belangrijk om te weten is dat clay, paste en wax het best werken op droog haar en gel het best op nat haar. Gebruik niet te veel van het product om het zo natuurlijk te houden. Föhnen is een goede optie, zeker als je meer volume aan je kapsel wilt geven.

Met deze tips zie jij er altijd tip top uit, wat een perfecte boost is voor je zelfvertrouwen. Ook op deze manieren kun je je zelfvertrouwen een boost geven.