Indiana Jones 5

We gaan nog één laatste keer Harrison Ford zien als Indiana Jones dit jaar en we kunnen nu al niet meer wachten. Het heeft namelijk vijftien jaar geduurd voordat we dit vervolg kregen. Indiana Jones and the Dial of Destiny verschijnt op 30 juni 2023. Check hieronder de trailer:

 

Creed III

In Creed III gaan we voor het eerst een film zien zonder Sylvester Stallone als Rocky Balboa. Ook wordt de film geregisseerd door Michael B. Jordan, die zijn debuut maakt als regisseur. Het plot van de film focust op jeugdvriend en bokstalent Damian ‘Dame’ Anderson. Na een lange celstraf duikt hij plotseling weer op en hij wil het gevecht aangaan met Adonis ‘Donnie’ Creed. De releasedatum is op 3 maart 2023. Check hieronder de trailer van Creed III:

 

Dune: Part II

Er wordt in Hollywood vaak gefocust op de bekende franchises, maar Dune bewijst dat er ook nog risico genomen wordt. Het eerste deel kreeg een hoog budget en maakte dat waar. Op 3 november verschijnt het tweede deel. Bekijk hieronder de trailer van het eerste deel:

 

The Super Mario Bros. Movie

In de jaren negentig verscheen er al een Super Mario-film, maar dat was met acteurs. Nu verschijnt er dan eindelijk een animatie-film van de wereldberoemde gamefranchise. De film verschijnt op 7 april 2023. De trailer staat al ongeveer een maand online:

 

Barbie

Barbie verschijnt op 21 juli en heeft Ryan Gosling en Margot Robbie in de hoofdrol. Check hieronder de trailer:

 

Killers of the Flower Moon

Met Martin Scorsese heeft Killers of the Flower Moon een regisseur van de bovenste plank. Ook bestaat de cast uit namen als Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone en Brendan Fraser. De releasedatum is ergens in mei en er is nog geen trailer.

 

John Wick: Chapter 4

Vanaf 23 maart is het eindelijk tijd voor John Wick 4. De film liet lang op zich wachten, maar nu komt de actiefilm met Keanu Reeves als John Wick dan eindelijk. Check hieronder de trailer:

 

Oppenheimer

Christopher Nolan is bekend van Interstellar, Dunkirk en The Dark Knight-trilogie. Dit jaar (21 juli) komt de regisseur met Oppenheimer met Cillian Murphy (Thomas Shelby in Peaky Blinders). Check hieronder de trailer:

 

Wonka

Wonka vertelt het verhaal over de beroemde eigenaar van de chocoladefabriek uit de boeken van Roald Dahl. De film verschijnt op 15 december. Voor de trailer moet je nog even geduld hebben.