De loopbaan van Guido Weijers

Guido Weijers is al sinds 2000 actief als cabaretier, toen hij de publieksprijs won op het Camarettenfestival. Daarna speelde hij zijn eerste voorstelling meer dan 350 keer (Oxymoron) tussen 2001 en 2003. Vervolgens bleven zijn voorstellingen in een hoog tempo volgen. In 2006 zou hij voor het eerst de oudejaarsconference verzorgen voor SBS6. Dit deed hij ook voor de KRO en RTL 4, waardoor er inmiddels al twaalf op zijn naam staan. Verder was hij in allerlei tv-programma’s te zien en heeft hij in 2010 de single Geld maakt niet gelukkig uitgebracht met Ashley Ruis.

 

2023 wordt een jaar zonder verplichtingen

Onlangs wekte Guido Weijers de verbazing omdat hij in het RTL-programma Koffietijd liet weten een volledig jaar vrij te nemen. Na afloop van zijn oudejaarsconference heeft hij geen zin meer in een agenda gevuld met dingen waar hij niet gelukkig van wordt. Vandaar dat hij in 2023 zelf wil bepalen wat hij gaat doen, nadat hij de afgelopen twee jaar juist talloze verplichtingen had. Blijkbaar heeft Guido Weijers dus ook een heel hoog vermogen zodat hij dit kan permitteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guido Weijers (@guidoweijers)

Wat is het vermogen van deze multimiljonair?

BekendeBuren deed onderzoek en onthulde dat hij twee eigen bedrijven heeft: Loens Holding B.V. en Loens Media B.V. Alleen al dit laatste bedrijf heeft een vermogen van 157.000 euro. Loens Holding B.V. heeft dan weer een vermogen van maar liefst 2,7 miljoen euro. Daarnaast heeft Guido nog vier panden in zijn bezit. Hierop rust geen hypotheek en deze worden geschat op een totale waarde van 1,5 miljoen euro. En dit is alleen maar de informatie die iedereen die iedereen kan vinden. Het mag dus duidelijk zijn: het gaat lekker met Guido Weijers. De cabaretier kan makkelijk een jaar vrijaf nemen want hij heeft een vermogen van meerdere miljoenen.