The Loft Amsterdam Part II

Op 24 november wordt The Loft weer omgetoverd tot de ultieme plek om de nacht door te brengen. Net als tijdens de eerste editie kunnen we weer een goede nacht verwachten, met de lekkerste plaatjes en de mooiste mensen. The Loft is er voor de jonge ondernemende persoon in Amsterdam. Het moet een plek zijn waar je die nacht gewoon ongestoord kunt feesten, zonder jezelf anders voor te doen. Iets waar wij geen nee tegen zeggen.

Om het een-jarig bestaan van Laauw te vieren heeft de organisatie de samenwerking opgezocht met het merk voor deze editie. Het is dus min of meer een verjaardagsfeest waar de gezelligste mensen van Amsterdam bij elkaar komen voor een topnacht. Wat dit feestje extra interessant maakt en waar we hierboven al op doelden is het feit dat het in The Loft is. Een locatie die ongeëvenaard is in Amsterdam en omstreken en die – met behulp van de vele verschillende vertrekken – een grote variatie biedt.

Loft X Laauw een-jarig bestaan event in The Loft MAN-MAN

Bij zijn is meemaken

Er is plaats voor 250 gelukkigen, waarvan de eerste 50 tickets via voorverkoop verkocht zullen worden. De overige 200 tickets kunnen worden gekocht door het sturen van een mail naar info@theloftamsterdam.nl of ‘ask a friend’. Wij kijken uit naar de verjaardag van dit coole tassen-merk en hopen er samen met jou een goede avond van te maken. Omdat we je dat niet willen onthouden mogen we samen met Laauw maar liefst 3x twee tickets weggeven voor deze avond.

Als jij kans wil maken op een van deze tickets, mail dan naar redactie@man-man.nl waarom jij erbij hoort te zijn en wie weet ben je een van de 10 gelukkigen. We kunnen je garanderen dat het een vette avond gaat worden. 24 november van 22.00u tot 04.00u kunnen jouw voeten van de vloer hoog boven Amsterdam. Mocht je benieuwd zijn en meer informatie willen, check dan even hier alle info voor het event. Wie weet zien we je dan. Vergeet ook vooral niet te mailen.