Het vakantiehuis van Elise Schaap

Elise Schaap kan je kennen van verschillende films en series, waaronder de populaire serie Undercover. Ook heeft Elise voor de derde keer de Televizier Ring gewonnen voor beste actrice. Ze heeft sinds kort een vakantie boerderij gekocht in het Limburgse plaatsje Roggel. De vraagprijs van deze boerderij was 215.000 euro. Elise wist, samen met haar vriend Wouter, het huis voor 207.000 euro te kopen. Ze heeft naast acteren dus ook talent voor onderhandelen.

Het huis bevindt zich op het vijf-sterrenpark, Buitenhof de Leistert. Aan ontspanning en rust kom je in deze omgeving niet te kort. Het park is namelijk omringd door de natuur in de prachtige provincie Limburg. Je zit niet in de middle of nowhere, want er zijn genoeg steden snel te bereiken. De steden Venlo, Weert, Roermond, Maastricht, Eindhoven en Düsseldorf liggen op rijafstand.

De boerderij neemt 88 vierkante meter woonoppervlakte in beslag. Het geheel bestaat uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Daarnaast heeft het huis nog een prachtige woonkamer met een luxe keuken. De badkamer is voorzien van een bubbelbad en een sauna. Aan ontspanning ontbreekt niks. Om het huis helemaal af te maken is de gehele woning voorzien van vloerverwarming.

Naast dat Elise zelf van het huis kan genieten kan ze er ook nog wat aan verdienen. Op het vakantiehuis rust namelijk een verhuurcontract waarmee Elise meedraait in de verhuurderspool. Een geslaagde aankoop dus. Benieuwd hoe het vakantiehuis er uit ziet? Bekijk de foto’s hieronder.

Bekijk de website van BekendeBuren voor meer foto’s. Ben jij benieuwd naar andere bekende Nederlanders en hun woning? Bekijk dan het voormalige huis van Katja Schuurman.