Een fotoshoot houden met je kind hoeft niet heel lastig te zijn. En daar dacht deze vader precies hetzelfde over. Waarom een professionele fotograaf inhuren als je ook gewoon leuke en grappige foto’s zelf kan maken? Naast de foto’s heb je dan ook nog eens een leuke ervaring met je kind. Wanneer hij of zij later dan groot is, heb je ook nog eens een leuk verhaal om te vertellen.

Op de foto’s van deze vader zie je hem met zijn dochtertje in veel verschillende scenario’s. Zo ziet hij een haai zwemmen, kan hij niet slapen en eet hij een bucket met kip. Deze fotoshoot met zijn kind is super leuk en uniek! Bekijk alle foto’s hieronder:

Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje Vader maakt hilarisch fotoalbum met zijn dochtertje