Een front- en back-end developer die Imprint kan versterken

Imprint is op dit moment op zoek naar een front- en back-end developer. Deze moet bekend zijn met werken in WordPress en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom development.

Als organisatie staan we zoals gezegd aan de basis van enkele van de meest gelezen online magazines van Nederland. We beheren onder andere MAN MAN, FEM FEM, Freshhh en Gewoonvoorhem. De aankomende jaren zullen we dit portfolio uitbreiden met meer magazines. We blijven constant finetunen, zodat morgen beter is dan gisteren.

Ons werk stopt echter niet bij deze online magazines, we zijn eveneens betrokken bij de groei en evolutie van grote en kleine merken. Zowel online als offline bieden we hierin een diversiteit aan diensten. We werken met passie aan het creëren van kick-ass User Experiences, vormen een solide basis door middel van Social Strategies en denken mee over verbeteringen in bestaande concepten.

Een front- en backend developer is hierin van essentieel belang en kan op alle vlakken een sterke toevoeging zijn. Dus, ben jij of ken jij een geschikte kandidaat, of ben je nieuwsgierig? Stuur dan een mail naar michel@imprint.amsterdam voor een nadere kennismaking.