Bij online creatief bureau en uitgeverij Imprint zoeken we een full-time video talent dat samen met ons aan de meest creatieve en unieke projecten werkt. Vanuit ons dynamische hoofdkantoor in Amsterdam inspireren we dagelijks de Nederlandse man en vrouw doormiddel van tekst, beeld en video. En daarom zoeken wij jou.

Functieomschrijving

Je ziet de wereld door een kleurrijke lens en weet een beleving over te brengen via beeld. Je bedenkt, produceert, filmt en edit een video. Van kop tot staart. Zelfstandig ben jij in je element, maar wanneer je een team met creatievelingen om je heen hebt, accelereer je naar een hoger level. In nauwe samenwerking met andere filmmakers, designers en de redactie van onze titels MAN MAN, FEM FEM, Gewoonvoorhem & Freshhh bedenk en produceer je de meest unieke concepten, formats en campagnes. Op maat. Je bent flexibel, hebt een frisse blik en weet alle balletjes hoog te houden. En bovenal: je wil de wereld een stukje mooier maken met jouw visie, ideeën en creaties.

Eisen

  • Je bent een superheld

Wij bieden

  • Energieke, informele werkomgeving met jonge ondernemers vlak naast het Vondelpark in Amsterdam
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Mooie producten om mee te werken, toffe uitjes/reizen
  • Een marktconform salaris

Is deze functie jou op je lijf geschreven en kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Mail dan hetgeen dat nodig is om ons te overtuigen naar joris@imprint.amsterdam.