Door gebruik te maken van een App zijn er geen lange wachttijden meer en is papierwerk ook verleden tijd. Zoals al genoemd kunnen de auto’s 24/7 gehuurd worden tegen vaste en schappelijke prijs. Het aanbod beschikt over wagens zoals de Tesla Model 3, Tesla Model S en de onlangs uitgebrachte Audi e-tron. Deze is beschikbaar in Den Haag, maar zal in de komende tijd worden uitgebreid naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

elektrische autoverhuur

UFODRIVE: de elektrische autoverhuurder

Het concept is slechts een jaar oud en vanuit Luxemburg al uitgerold naar meerdere steden in Europa. UFODRIVE stelt de klant centraal en zet zich daarmee af tegen de bestaande autoverhuurbedrijven die van nogal vaak worden geassocieerd met lange wachtrijen, overmatig papierwerk en vervelende, verborgen kosten.

UFODRIVE maakt het huren van een auto erg makkelijk door gebruik te maken van een App. In minder dan 2 minuten kan je de gewenste auto opzoeken en selecteren. Wat er vervolgens op je te wachten staat: een opgeladen en gewassen elektrische wagen. Uiteraard hoef je bij inlevering niet nog helemaal de auto af te tanken. Je sluit hem simpelweg weer aan op een oplaadpunt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door UFODRIVE Nederland (@ufodrive_nl) op

UFODRIVE locaties

Samen met Interparking streven ze ernaar om in alle grote Nederlandse steden een UFOBay te openen. De eerste is gevestigd in Den Haag en is erg makkelijk te bereiken. Het ligt vlak naast het Centraal Station, een enorm druk bezochte plek. Natuurlijk wordt er flink gehamerd op uitbreiding. Met de komst van UFODRIVE naar Nederland kunnen stadsbewoners, (zaken)reizigers en autoliefhebbers de kosten van het autobezit vermijden. Elke wagen is uitgerust met een Eneco laadkaart en wordt dus aangedreven met 100% groene stroom. Wat ook even benoemd mag worden is dat er €1 per 100kg C02-besparing aan groene energieprojecten wordt gedoneerd, waarmee wordt bijgedragen aan een duurzame en emissievrije wereld.

Prijzen

Je vraagt jezelf vast wel af, wat gaat deze elektrische autoverhuur nou kosten? De prijzen variëren per auto, maar beginnen al vanaf €99 euro per dag. Uiteraard helemaal volgeladen en klaar om te gaan.

Dit is een uitstekende kans om lekker een dagje te rijden in een van de mooiste elektrische auto’s in ons land, enjoy!