De verhaallijn van Trigger Point

In de superspannende misdaadserie Trigger Point gaat het over ex-militair Lana Washington, gespeeld door Vicky McClure. Inmiddels werkt ze bij de terrorismebestrijdingsdienst in London. In de stad vinden namelijk er veel bomaanslagen plaats. Samen met haar team proberen ze uit te zoeken wie er achter de aanslagen zit.

Bekijk hieronder de trailer:

 

De cast van de misdaadserie

In de serie speelt Vicky McClure de hoofdrol van Lana Washington. Deze actrice is ook wel bekend van de serie Line of Duty. Adrian Lester kruipt in de rol van ex-militair Joel Nutkins. In de serie hebben ze elkaar tijdens hun dienst in Afghanistan leren kennen. Nu werkt het duo samen bij de terrorismebestrijdingsdienst in London.

De misdaadthriller Trigger Point werd geschreven door Daniel Brierley, ook wel bekend als schrijver van de films Checkpoint en Graceland.

trigger point serie npo plus

Reacties van IMDb en kijkers

IMDb beoordeelt deze Britse misdaadserie met een 6,5 / 10 sterren. Een krappe voldoende, maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat de serie geen aanrader is. De kenners van Rotten Tomatoes beoordelen de serie echter wat beter. Zo krijgt Trigger Point een 80% op de Average Tomatometer. 

Maar wat zeggen de ‘normale’ kijkers over de serie? Veel kijkers reageerden op de socials na het zien van de show. Wij selecteerden een aantal reacties op X (voorheen Twitter):

Waar kan je Trigger Point kijken?

Sinds juni 2023 is deze serie te zien voor iedereen met een abonnement op NPO Plus. De serie bestaat uit één seizoen met 6 afleveringen van zo’n 45 minuten. Een heerlijke serie die je dus in een weekend kan wegkijken.

Ben jij fan van dit genre en op zoek naar meer kijkplezier? Bekijk dan de beste misdaadseries volgens IMDb.