Treis reis van de East-Coast naar West-Coast

De Amerikaanse spoorwegen kenden in het verleden hooggetijden en ‘het treinen’ was toentertijd de meest luxueuze vorm van reizen. De treinen namen je mee op avontuur, temden het Wilde Westen, wakkerden de Gold Rush aan en de spoorwegen dienden als ruggengraat van de Industriële Revolutie. Echter kwam een eind aan het gouden tijdperk van de Amerikaanse spoorwegen door de komst van automobielen en vliegtuigen. Dit resulteerde in minder treinverkeer over de Amerikaanse spoorwegen.

trein reis-wereld-reizen-Amerika-MAN MAN

Vandaag de dag reizen er (vooral) toeristen over de spoorwegen, want tijdens de reis passeer je dorpen en steden die bijna iedereen in zijn leven gezien wilt hebben. Plekken als de ondergesneeuwde Sierra Nevadas en het hart van de Rocky Mountains maken daar onderdeel van uit. Het is een reis die je nooit zal vergeten.

Ervaring van Derek Low

Derek Low heeft deze reis in 2011 afgelegd, dus maar liefst 9 jaar geleden. De reis heeft een enorme impact gehad op zijn leven. Zo heeft hij bijzondere ervaringen opgedaan en herinneringen om te onthouden. Deze ervaring, van zo’n 3.400 mile lang, wilt hij anderen ook laten ervaren. Het is namelijk een van de mooiste manieren om een land daadwerkelijk te leren kennen.  Indien je dit wilt doen, kan dat voor een prijs van $213 Amerikaanse dollar. En voor een kleine vergoeding van $49 Amerikaanse dollar helpt en regelt Low de gehele reis voor.

trein reis-wereld-reizen-Amerika-MAN MAN trein reis-wereld-reizen-Amerika-MAN MAN trein reis-wereld-reizen-Amerika-MAN MAN