Torrent sites om series en films te downloaden

Het internet is een wondere wereld. Sinds de lancering van het wereldwijde web in de zomer van 1991 heeft iedereen in toenemende mate toegang tot van alles en nog wat. En daar zijn meestal maar een paar muisklikken voor nodig. Op torrent sites heb je eenvoudig toegang tot allerlei films, series, muziek en nog veel meer. Een oploader op een torrent site heet een seeder, terwijl de downloader een leecher genoemd wordt. Een torrent-bestand wordt sterker en makkelijker te downloaden, wanneer meer mensen het bestand downloaden en op de pc of laptop hebben staan.

torrent sites

Bij het downloaden heb je een extern programma als Vuze nodig om de bestanden mee binnen te halen. Hierin wordt het bestand dan gedownload, waarna je de download tussen je bestanden zal zien verschijnen. Een wondere wereld van allemaal content, maar helemaal veilig ben je niet. Een VPN om je IP onzichtbaar te maken, zoals bijvoorbeeld NordVPN, is dan ook zeker aan te raden. Kijk hieronder voor de tien torrent sites die wij hebben geselecteerd en jij kijkt vanavond nog die HBO-serie die je maar niet kon vinden.

 

1337x

1337x.to is de afgelopen jaren een stabiele factor gebleken tussen de torrent sites in het aanbod van torrents. De site blijft ook gestaag groeien. 1337x heeft een stijlvolle layout en werkt relatief pop up-vrij. Ook heeft de site een hechte groep uploaders die het assortiment van 1337x up-to-date houden. De website werkt prima voor muziek en films en het beste voor je favoriete tv-series.

 

KickAssTorrents

KickAss heeft wat problemen gehad de afgelopen de afgelopen tijd en moest voortdurend switchen naar een ander adres. Maar KickAss is er nog! KickAss is actief met meerdere zogenaamde mirrors. De adressen zijn bijvoorbeeld katcr.co, kat.sx, kat.am en kickasstorrent.cr. KAT is een prettige service. Het grote voordeel is dat tegen een prima kwaliteit het aanbod zeer breed is.

 

RARBG

RARBG is gesticht in 2008 en legt zich voornamelijk toe op video releases met een hoge kwaliteit. Die hoge mate van beeldkwaliteit gaat enigszins ten koste van de kwantiteit in aanbod ten opzichte van andere torrent sites. Er zit een actieve gemeenschap seeders achter de service, die het aanbod compleet en relevant houden. Van RARBG bestaan er de mirrors rarbgmirror.com, rar.bg en rarbgunlock.com.

torrent sites

 

The Pirate Bay

The Pirate Bay is verreweg de bekendste van de torrent sites. Deze torrent service heeft meerdere pogingen tot verbieden en blokkeren doorstaan. The Pirate Bay bestaat al 15 jaar, maar is nog altijd goed voor het meeste verkeer. Wel is het zo dat de site er nog weleens af ligt en dat TPB geregeld van domein verandert. Een kwestie van hoge bomen vangen veel wind, maar de service is zeer gebruiksvriendelijk en heeft nog altijd een ruim aanbod.

 

EZTV

Eztv is vooral goed voor een keur aan tv-programma’s en series ten opzichte van andere torrent sites. Er zit een actieve gemeenschap van seeders achter het platform die dagelijks nieuwe afleveringen aan de site toevoegen. Door eveneens veel gebruikers is er altijd druk verkeer op het platform. Momenteel is hun adres eztv.io. De interface mag er dan wat gedateerd uitzien, het gebruiksgemak is wel des te hoger.

 

YTS

YTS.am is een van de populairste torrent sites. De site is het officieuze vervolg op de inmiddels opgedoekte YTS of YIFY groep. YTS heeft een flinke opmars gemaakt en is meer in trek dan ooit tevoren. De torrent service wordt geliefd om de gebruiksvriendelijke interface. Vooral voor filmliefhebbers is the place to be door het brede aanbod van zowel klassiekers als splinternieuwe blockbusters.

torrent sites

 

Torlock

Torlock zegt ”fake torrents” uitgebannen te hebben en brengen gebruikers die neppe torrents uploaden een dollar per keer in rekening. De site zegt goed te zijn voor meer dan 5 miljoen geverifieerde torrents, en dat is onder de torrent sites veel. Ze bieden films aan, maar ook muziek, software en games. Ook hebben ze een top 100 met de populairste downloads met veel seeders en leechers.

 

Torrentz2

Torrentz2.eu is de opvolger van Torrentz.eu. Die site sloot in 2016 vrijwillig de deuren. Torrentz2 heeft een eigen meta-search engine waarmee er een hoop externe torrent sites geïndexeerd worden. Torrentz2 heeft nooit gepretendeerd een doorstart te zijn van het originele Torrentz. Wel heeft het de overzichtelijke lay-out overgenomen en is de het nieuwe Torrentz2 een prettige site om mee te werken.

 

Zooqle

Zooqle is relatief nieuw binnen het domein van de torrent sites. Voor zo’n nieuw platform is deze site opvallend populair. De service biedt meer dan 3,5 miljoen geverifieerde torrents, waaronder 37000 films en ruim 300 series, indrukwekkend voor zo’n nieuwe site. Uitgekeken hoef je dan ook niet te raken. De interface is misschien wat onoverzichtelijk, maar is makkelijk te gebruiken als je het eenmaal doorhebt.

torrent sites

 

Limetorrents

Limetorrents is al jaren bezig. Zoals bij wel meerdere torrent sites zijn er ook bij dit platform meerdere pogingen gedaan de site te blokkeren. Hierdoor moet de service nog al eens veranderen van domein. Zo nu en dan komen hierdoor dan ook problemen voor met de service. Wel heeft de dienst een fijn en compleet aanbod van films en series met vaak meer dan voldoende seeders. De lay-out is duidelijk. Het huidige domein is limetorrents.info.

 

Geen zin in het downloaden, maar wil je wel film kijken? Dit zijn de beste online streamingsdiensten.