Too Hot To Handle op Netflix

Too Hot To Handle is een datingshow in dezelfde trend als Temptation Island en Ex On The Beach. Het is een samenwerking tussen Britten en Amerikanen en te zien op Netflix. Inmiddels is de tv-serie alweer in het vierde seizoen aanbeland. Dit vierde seizoen is extra interessant voor Nederlanders want Jawahir Khalifa is hierin te zien.

Hoe werkt deze Netflix serie?

De show draait om een groep volwassenen – die telkens zinloze affaires hebben en geen langdurige relaties kunnen aangaan – die vier weken bij elkaar in een huis worden geplaatst. Terwijl ze daar zijn, moeten de deelnemers verschillende workshops doorlopen, terwijl er een verbod is op kussen, seksueel contact of zelfbevrediging. Het idee hierachter is dat dit echte verbindingen tussen de deelnemers bevordert. De deelnemers beginnen met een hoofdprijs van 200.000 dollar die wordt verlaagd wanneer een regel wordt overtreden dus er is een enorme groepsdruk om niet aan de verleidingen toe te geven.

Elk seizoen begint met 10 nieuwe deelnemers, hoewel er later af en toe nieuwe toevoegingen bijkomen. Soms worden er ook deelnemers verwijderd die niet goed meedoen aan het proces en geen connecties krijgen.

Jawahir Khalifa is de Nederlandse deelneemster

In het vierde seizoen heeft Jawahir Khalifa een hoofdrol. Deze 22-jarige vrouw komt uit Amsterdam en is van de eerste tot de laatste aflevering te zien. Hoe dat precies afloopt, gaan we niet verklappen. Daarvoor moet je de serie vooral volgen via Netflix. In de tussentijd volg je haar ook op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jawahir Khalifa (@jawahirkhalifa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jawahir Khalifa (@jawahirkhalifa)