Headerfoto via: imdb

The Hitman’s Bodyguard

Als de beste bodyguard ter wereld Michael Bryce (gespeeld door Ryan Reynolds) zijn triple A status verliest door de moord op één van zijn cliënten, moet hij noodgedwongen een klus aannemen bij zijn aardsrivaal Kincaid, een beruchte huurmoordenaar. Kincaid moet getuigen tegen zijn vormalig opdrachtgever, een gevaarlijke dictator. Ze moeten binnen 24 uur van Londen naar Den Haag zien te komen terwijl er een ware klopjacht op hen is geopend. Deze film barst van de actie en is zeker het kijken waard. De film wordt 17 augustus gereleased.

Winactie

The Hitman’s Bodyguard draait vanaf 17 augusts in de bioscoop en we mogen zes bioscoopkaarten weggeven. Daarnaast kun je ook kans maken op één van de zes t-shirts, één van de zes openers en op één grooming kit. Wil je kans maken op één van deze prijzen? Laat ons weten waarom jij een prijs verdient en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Stuur je reactie naar: redactie@man-man.nl. De winnaars worden op 15 augustus bekend gemaakt.

Logan Lucky

Logan Lucky, geregisseerd door Steven Soderbergh, wordt op 24 augustus gereleased. De broertjes Jimmy (gespeeld door channing Tatum) en Clyde (gespeeld door Adam Driver) Logan bedenken een plan om een overval te plegen tijdens een groot NASCAR-evenement. Ze roepen de hulp in van kluiskraker Joe Bang (gespeeld door Daniel Craig). Er is alleen één klein probleem. Hij zit nog in de gevangenis. Dit onder het genot van een flinke dosis actie en een Southern Accent maakt dat je deze eigenlijk niet wilt missen.

 

Winactie

Ook voor Logan Lucky mogen we zes bioscoopkaarten weg geven. Laat ons weten waarom jij één van deze bioscoopkaarten verdient en wie weet ga jij naar Logan Lucky. Stuur je reactie naar redactie@man-man.nl en wie weet word jij de gelukkige winnaar.

Atomic Blonde

De zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde met Cherize Theron in de hoofdrol als MI6 agent Lorraine Broughton wil je niet gemist hebben. De film die zich afspeelt in het Berlijn van de jaren 80, is sensueel en zit vol actie. Lorraine moet een geheim document afgeven in Berlijn waar een gespannen sfeer hangt door een dreigende revolutie. Tijdens haar missie wordt ze flink op de proef gesteld. Dit uiterst dodelijke spionnenspel belooft een waanzinnige beleving te worden.

Shot Caller

Het perefecte leven van Jacob wordt op zijn kop gezet als hij dronken achter het stuur stapt en zijn beste vriend overlijdt tijdens een ongeluk. als hij voor 7 jaar wordt veroordeeld wordt hij door elkaar geschud door het zware gevangenisleven. Als hij zich aansluit bij een groep neonazi’s raakt hij steeds verder verwikkeld in een gangsterstrijd. De trailer is in ieder geval veelbelovend en we kunnen bijna niet wachten tot 24 augustus als hij wordt gereleased.

 

Annabelle: Creation

Annabelle is terug. Ook het tweede deel van de Annabelle reeks is geproduceerd door Peter Safran en James Wan (onder andere bekend van The Conjuring) en belooft bloedstollend te worden. De film gaat over een poppenmaker en zijn vrouw waarvan het dochtertje tragisch om het leven is gekomen. Als het weeshuis in het stadje sluit besluiten ze de taak op zich te nemen. Als snel wordt het huis belaagd door een bezeten pop. De trailer belooft veel goeds voor Creation. We zijn erg benieuwd naar deze film. Hij draait vanaf 10 augustus in de bioscoop.

 

American Made

Piloot Barry Seal (gespeeld door Tom Cruise) wordt gestrict door de CIA om één van de grootste geheime operaties uit de geschiedenis uit te voeren. Als we de trailer mogen geloven, wordt dit een spannende film die je niet wilt missen. American Made wordt op 31 augustus gereleased.

 

Wij kijken in ieder geval erg uit naar dit lijstje. Ben je bang dat je erg snel door dit lijstje heen bent? Dit zijn 10 toffe films met Al Pacino die zeker het kijken waard zijn. Ben je ook hier doorheen? Wij worden ook erg blij van deze films met Leonardo DiCaprio.