1. De juiste kleding

Er goed uitzien tijdens het sporten is door het dragen van de juiste kleding een stuk makkelijker. Draag kledingstukken die ten eerste heel comfortabel zitten, maar ook items die echt bedoeld zijn om in te sporten.

2. Een goed postuur

Als je de hele dag zittend doorbrengt, is de kans groot dat je bureau je postuur heeft aangepast. Focus op het recht staan, met je schouderbladen naar achter en borst omhoog. Een slecht postuur kan voor gezondheidsproblemen zorgen op de lange termijn. Ook vertelt jouw postuur veel over je zelfverzekerdheid en heeft het invloed op de perceptie die mensen van je hebben.

3. De juiste schoenen dragen

Hardloopschoenen dragen is geweldig voor het hardlopen, en daar zou je het ook bij moeten houden. Gebruik bij zware krachtoefeningen zoals de squat geen hardloopschoenen. Deze zorgen er namelijk voor dat je niet volledig in balans staat en minder kracht kunt genereren. Gebruik tijdens het squatten schoenen met stevige platte zolen. Wees dus bewust van wat je draagt en hoe dat mogelijk effect zou kunnen hebben op je training. Kies voor een sportief model, van een sportief merk, dit zal je sportieve outfit naar een hoger niveau tillen.

Goed uitzien tijdens het sporten

4. Draadloze oortjes

We weten allemaal hoe vervelend bedrade oortjes kunnen zijn. Ze vallen soms na de simpelste beweging uit je oor en komen heel makkelijk in de knoop te zitten. Draadloze oortjes zijn tegenwoordig geen overbodige luxe. Ze zijn heel praktisch en je zult er ook eens goed uitzien tijdens het sporten.

5. Let op je hygiëne

Er goed uitzien in de sportschool draait niet alleen om de kleding die je draagt. Hygiëne is daar een goed voorbeeld van. Spuit bijvoorbeeld een luchtje op (overdrijf hier echter niet in, twee spuitjes zijn genoeg) en draag altijd deodorant. Zweten in de sportschool is normaal, maar neem geen zweetgeurtjes van je vorige bezoek mee.