SensorFlex

De Amherst High Top Chukka en de Killington Chukka behoren tot de collectie met SensorFlex technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoen lichtgewicht is, maar daarnaast alle comfort biedt die je nodig hebt. Het triple-layer veersysteem zorgt ervoor dat de schoen meebuigt bij elke stap die je zet. De SensorFlex collectie is geschikt voor elke ondergrond en door de OrthoLite binnenzolen met een antibacteriële functie wordt vocht eenvoudig afgevoerd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van zand, tot hout, tot steen

In de lente ben je veel buiten te vinden. Of je nu met je meisje een dagje naar het strand gaat, met je board door de stad cruist of een trip op je motor maakt, de ondergrond onder je voeten verandert continu. Van zand, tot hout, tot steen. Je wilt een schoen die je comfort biedt, maar ook je outfit af maakt. Door de groeven en de EVA-tussenlaag, past de sneaker zich aan elke ondergrond aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Combineer verschillende stijlen en kleuren

De zon gaat weer schijnen en de temperatuur stijgt omhoog, dus stop die all-black outfits maar weer even terug de kast in. Kleuren mogen dit seizoen en daar weten ze bij Timberland alles van. De ‘Chukka’ lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een paar bij jouw stijl past. Combineer bijvoorbeeld de blauwe Killingtons met een dry-denim, een wit T-shirt en een bordeauxrode shirt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sneakers-timberland-chukka-manman

AMHERST HIGH TOP CHUKKA HEREN

Timberland €130 Shop nu
sneakers-timberland-manman

KILLINGTON CHUKKA HEREN

Timberland €130 Shop nu

Kies het model dat bij jou past en ga stijlvol de lente in.