Het beste van Thuisbezorgd.nl

Door het feit dat ze bij Thuisbezorgd.nl een landelijke dekking hebben, vaak geen bezorgkosten in rekening brengen en over een arsenaal beschikken van heel veel hoogwaardige restaurants hoeven jullie helemaal niet meer de deur uit voor een heerlijke avond met je vrienden. Wij hebben de top 5 restaurants van Thuisbezorgd.nl op een rijtje gezet die jou letterlijk en figuurlijk een perfecte mannenavond ‘bezorgen’.

Smokin’ Barrels – Amsterdam

Een lekker stuk vlees of vis. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn voor ons mannen. Vooral niet als het zo goed smaakt als bij Smokin’ Barrels. Gelegen op het Beukenplein in Amsterdam-Oost, is het restaurant bekend om hun surf en turf combinaties. Deze bestaan uit het beste vlees, de beste vis en overheerlijke kreeft. Hiermee trekken we het BBQ thema gewoon lekker door in de winter. Heerlijke steaks, hamburgers en spareribs geven jullie vriendenavond het menu waar elke man van droomt.

Beste Thuisbezorgd restaurants MAN MAN

Rå – økologisk salatbar – Groningen

De naam zegt het al, toch? Deze biologische Scandinavische saladebar bereidt de beste bowls, seizoensgebonden salades en verse smoothies. Een fijne afwisseling van alle patatzaken, pizza- en dönertenten in Groningen. Niet elke mannenavond hoeft uit te puilen van bier en ongezonde etenswaren – denken we – en daar helpt deze tent gelegen in de Oude Kijk in ’t Jatstraat 59 een goed handje aan mee. Dus mocht jij een gezonde variant zoeken. We’ve got your back.

Beste Thuisbezorgd restaurants MAN MAN

Ich bin ein hamburger – Den Haag

Een normale beefburger, een konfijt hamburger met vijgen saus, een double duck hamburger en nog veel meer. Ich bin ein hamburger, gelegen aan de Prins Hendrikstraat in een prachtige oude drukkerij uit 1896, heeft het allemaal. De droom van elke hamburgerliefhebber komt uit met het bekijken van dit menu. Naast een specialiteit in burgers zijn er nog veel meer lekkere gerechten op de kaart en kan je zelfs een van de overheerlijke wijnen bestellen voor die koude winteravond.

Beste Thuisbezorgd restaurants MAN MAN

Soi35 – Utrecht

Elke dag bezorgt dit restaurant dagverse maaltijden. Door dit concept heeft het Thaise restaurant 0% voedselverspilling. Ze houden enorm veel rekening met de maatschappij en hebben tegelijkertijd ontzettend lekker eten. Biologisch afbreekbare verpakkingen, elektrische bezorging en werknemers met een verstandelijke beperking, Soi35 doet er alles aan om een waardige bijdrage aan de samenleving te leveren. Iets wat wij enorm kunnen waarderen. De perfecte manier om ondanks die luiheid van niet koken toch dat Feel good gevoel te krijgen, omdat je iets goed hebt gedaan.

Beste Thuisbezorgd restaurants MAN MAN

Oita – Eindhoven

Een heerlijk sushi restaurant mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Sushi is namelijk onmisbaar geworden in onze hedendaagse cultuur. Het is niet alleen meer bestemd voor een avond met je meisje, maar ook zeker voor een overheerlijke mannenavond. Bij Oita gebruiken ze enkel verse ingrediënten om hun sushi te bereiden. De bezorgtijd mag hierdoor wellicht iets langer zijn, maar dat is het geleverde eten vervolgens meer dan waard. Met talloze verschillende type boxen is er voor iedereen in je vriendengroep wat wils. Van kip tot avocado en zalm tot vegetarisch, het zal niemand aan iets ontbreken.

Beste Thuisbezorgd restaurants MAN MAN