Het razende succes van de serie The Rookie

Het aankomende seizoen belooft een aantal opwindende ontwikkelingen met zich mee te brengen. Er zal een nieuwe schurk geïntroduceerd worden en het onopgeloste misdrijf dat aan het einde van seizoen 5 werd achtergelaten zal aangepakt worden, wat resulteert in meer uitdagingen voor onze favoriete agenten.

De vertrouwde cast zal ook dit keer weer terugkeren. Naast Nathan Fillion kunnen we ook Melissa O’Neill verwachten, die de rol van Lucy Chen speelt. Daarnaast is er een nieuwe toevoeging aan de cast: Kristian Bruun zal de rol van de nieuwe schurk op zich nemen. Met zo’n sterke cast en boeiend verhaal is het geen verrassing dat The Rookie blijft groeien in populariteit en er alweer een zesde seizoen aan zit te komen.

the rookie netflix serie seizoen 6

The Rookie seizoen 6 komt misschien later dan verwacht, maar dat betekent niet dat het minder succesvol zal zijn. De serie ging in première in 2018 en vertelt het verhaal van John Nolan – een man in zijn veertiger jaren die besluit om de oudste rookie bij de LAPD te worden. Hoewel hij aanvankelijk niet serieus genomen werd door zijn collega-agenten, heeft John Nolan keer op keer bewezen dat hij een geweldige politieagent is.

Het verhaal van het zesde seizoen zal verder gaan op de grote verrassing aan het einde van seizoen 5. Er vonden meerdere aanvallen op de LAPD plaats en er werd een man gearresteerd waarvan John Nolan gelooft dat hij onschuldig is. Met deze zaak nog vers in zijn gedachten, verschijnt er ook een nieuwe schurk in het zesde seizoen van The Rookie en kunnen de dingen wel eens erger worden voordat ze beter worden voor onze geliefde agenten. Hoewel elke aflevering draait om verschillende zaken, zal het overkoepelende misdrijf ervoor zorgen dat The Rookie een van de populairste shows blijft op ABC.

Bekijk hieronder de trialer van The Rookie seizoen 6:

 

De releasedatum van The Rookie seizoen 6 en beoordelingen

Ben je benieuwd wanneer je weer kunt genieten van The Rookie? Markeer dan alvast 20 februari 2024 in je agenda. Hoewel de show oorspronkelijk gepland was om terug te keren vóór het einde van 2023, heeft de productiestop als gevolg van de stakingen ervoor gezorgd dat de releasedatum is uitgesteld tot 2024. The Rookie seizoen 6 zal te zien zijn op Hulu en ABC-network.

Dat deze serie goed ontvangen wordt, dat is geen geheim. IMDb beoordeelt The Rookie met een 8.0/10 sterren. Een zeer hoor cijfer dus. Ook bij het grote publiek valt de serie in de smaak. Seizoen 1 ontving van Rotten Tomatoes een Audience Score van maar liefst 91%. Kortom, als we de kenners en de normale kijker mogen geloven, dan is deze serie een aanrader.