TV-serie over The Godfather is in de maak

Het eerste deel van The Godfather komt alweer uit 1972. Het vervolg is uit 1974 en het derde en laatste deel werd een stuk later in 1990 uitgebracht. Je zou dus kunnen denken dat de filmreeks nodig toe is aan wat vernieuwing. Hetzelfde verhaal, maar dan met nieuwe gezichten en een frisse regisseur? Nee, dat is niet het geval met de Tv-serie over The Godfather die is aangekondigd.

De originele films zijn immers echte klassiekers, die je niet gemakkelijk overtreft. In plaats daarvan zal de Tv-serie gaan over het maken van de eerste The Godfather-film. 

The Godfather

Armie Hammer speelt de rol van producent Al Ruddy

De film zal The Offer gaan heten. Deze titel verwijst natuurlijk  naar de legendarische quote: ”I’m going to make him an offer he can’t refuse.” In The Offer zien we vervolgens hoe de producent Al Ruddy betrokken is bij het maken van de film. Wat waren zijn ervaringen, en wat kwam er allemaal kijken bij het maken van het legendarische The Godfather? Daar zal de film over gaan.

De rol van Al Ruddy zal worden gespeeld door Armie Hammer. Deze acteur is onder andere bekend van Call Me By Your Name en The Man From U.N.C.L.E

The Godfather

The Offer zal bestaan uit 10 afleveringen. Een opvallend detail aan de productie van de serie zal zijn dat de échte Al Ruddy een uitvoerend producent zal zijn bij de serie. Snap je het nog? Ruddy regisseert dus een serie over de periode waarin hij zelf een film regisseerde. Wanneer de film te zien zal zijn is nog niet bekend, evenals de rest van de cast. In elk geval zal de miniserie te zien zijn op Paramount+.