De carrière van Olivier Richters

Olivier Richters is bezig met verschillende beroepen. Naast dat hij te vinden is in de show-business, vind je hem ook op de cover van magazines en heeft hij een eigen bedrijf. Richters was vroeger maar een lange, magere jongen maar besloot in 2007  te beginnen met fitness om zelfverzekerder te worden. Al snel sprong hij over naar bodybuilden en kan je niet meer om deze man heen.

Sinds 2018 is Olivier begonnen aan acteren. Je ziet hem in films zoals Black Widow, The King’s Man en Ravers. In 2013 is Richters ook een eigen bedrijf begonnen samen met zijn broer en zus. Het bedrijf heet Muscle Meat. Hij voorziet sporters voor de nodige macro’s, vitamines en voornamelijk eiwitten. Je kunt dus misschien wel inschatten hoe hoog het vermogen Olivier Richters is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivier Richters (@thedutchgiant)

Het bedrijf Muscle Meat

Oliviers bedrijf is sinds dat hij is begonnen erg succesvol. Het is zelfs zo succesvol, dat zijn bedrijf is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Sterker nog: hij hoopt dit jaar een omzet te krijgen van 10 miljoen euro. Vorig jaar heeft hij namelijk de acht miljoen bereikt en gaat dit jaar dus nog een stapje hoger.

Door dit enorme succes gaat Floris Wyers (Pure Luxe) een kijkje nemen in zijn kantoor, nieuwe fabriek en uiteraard zijn sportschool. Ben je nu enorm benieuwd naar zijn succes? Kijk dan snel naar de onderstaande video: