Veelal dient er een keuze gemaakt te worden. Kiezen we voor internet MB’s, belminuten of beide en betalen we ons scheel aan maandelijkse kosten? Dat laatste is wat we willen, zonder de overbodige kosten. We willen onze vrienden kunnen bellen, appen en Facetimen zonder ons zorgen te hoeven maken over het datagebruik. Dit is nu mogelijk, dankzij de Unlimited Madness maand bij T-Mobile. Hierbij kan je tot wel 50% korting stapelen op je Go-abonnement in combinatie met een T-Mobile Samen groep.

Het telefoonabonnement voor jou en je vrienden

Loopt je telefoonabonnement bijna ten einde? Trommel je vrienden op en ga samen voor Unlimited Madness met T-Mobile. Het woord zegt het al, een en al gekkigheid. Tot 2 juli heb je de tijd om te profiteren van enorme kortingen. Denk aan korting op je abonnement plus €5,- korting per maand wanneer je samen met je vrienden een groep aanmaakt. Dit betekent dus niet alleen voordeel voor jou, maar voor je hele vriendengroep.

Meer voor minder

Korting, daar houden we van. En normaal gesproken staan we vooraan in de rij, wanneer we dit woord tegenkomen. Unlimited Madness, zegt misschien al genoeg om onze aandacht te trekken, maar wat houdt het precies in? Bij een GO-abonnement van T-Mobile in combinatie met een van de nieuwste toestellen, of Sim Only, krijg je heel veel korting. Korting op je abonnement, extra scherp geprijsde toestellen én dus ook nog eens €5,- korting per maand wanneer je met je vrienden een groep samenstelt. Conclusie: er blijft niet meer heel veel over per maand. Meer voor minder en dat is waar wij Nederlanders van houden.

jacob-ufkes-195221

Nieuwste telefoon of je oude vertrouwde toestel

Onbeperkt bellen met de nieuwste telefoon voor een prikkie. Tijdens de Unlimited Madness maand kun jij tussen het ruime aanbod van T-Mobile een van de nieuwste toestellen uitzoeken voor de beste prijs. Maar, de maand is bijna voorbij. Ben jij heel erg gehecht aan je oude vertrouwde toestel, maar klinkt dit wel aantrekkelijk? Geen probleem, ook met Sim Only kun jij deelnemen aan deze actie.

Heb je je vrienden intussen opgetrommeld? Haast je dan, want de actie loopt nog tot 2 juli 2017.